Haberler

Gündüz Elektrik Ustası, Gece Ses Sanatçısı

Bursa’da gündüzleri elektrik ustalığı yapan Veysel Aslan, akşamları ise Belediye Korosu ve düğünlerde müzisyenlik yapıyor.

Bursa'da gündüzleri elektrik ustalığı yapan Veysel Aslan, akşamları ise Belediye Korosu ve düğünlerde müzisyenlik yapıyor.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde yaşayan Veysel Aslan, bir kolunun altına iki karpuz sıkıştırmayı başardı. Geçimini sağlamak için gündüzleri inşaatlarda elektrik ustalığı yapan Aslan, geceleri ise düğünlerde, özel gecelerde ve koroda sahne alıyor. Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve pop şarkıları seslendiren Aslan, hayran kitlesini ise her geçen gün katlıyor.

Orta öğretimden sonra eğitimini tamamlayan Aslan, çocukluğunda çırak olarak yaptığı elektrik işlerinde ustalığa kadar yükseldi. Yardımcılarıyla birlikte yeni yapılan bir binanın tüm elektrik tesisatını döşeyebilecek kadar işinin ustası olan Aslan, 12 yaşından beri ilgi duyduğu müzikten de hiç kopmadı. Ortaokulda koroda görev alan Aslan'ın ilk notalarında ise ezgiler yer aldı.

Zamanla her türlü Türkçe müziği seslendirmeye başlayan Aslan, ilk sahne deneyimini ise Milli Gençlik Vakfı'yla yaşadı. Piyanist arkadaşı Volkan Şen'in önerisiyle aktif müzik hayatına başlayan Aslan, cemiyetlerin aranan sesi oldu.

Orhangazi Belediyesi Kent Konseyi Türk Sanat Müziği Korosu'nda da görev alan Aslan, burada da korist ve solist olarak eserlerini seslendiriyor. Aslan, "Gündüz yaptığım işlerden topladığım stresi akşam müzikle unutuyorum. Akşam müzisyenlik yaparken yoruluyorsam onu da gündüz elektrik işlerinde unutuyorum. Özellikle gündüz yalnız çalıştığım zamanlarda şarkı söylüyorum. Vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum. Çalışırken hem repertuvarımı sağlamlaştırıyorum hem de işimi keyifle yapıyorum. Akşam sahnede söyleyeceğim parçaları gündüz de çalışmış oluyorum' dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında? KORAY AYDIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Koray Aydın, nereli, kaç yaşında? DZEKO NEDEN YOK? Dzeko sakat mı, cezalı mı? Süper Lig'de ilk kez!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title