Haberler

Oyuncu Orhan Aydın Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Tiyatro sanatçısı Orhan Aydın gözaltına alındı. Aydın gözaltına alındığını twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Tiyatro sanatçısı Orhan Aydın gözaltına alındı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Aydın sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Sosyal medya paylaşımlarım için Beyoğlu Emniyet Amirliği Güvenlik Şubeye getirildim. Başkanlık ve Demokrasi!" dedi.

İFADESİ ALINDIKTAN SONRA SERBEST BIRAKILDI

Usta oyuncu Orhan Aydın ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Oyuncu Orhan Aydın.

Tiyatro sanatçısı Orhan Aydın bu paylaşımları nedeniyle göz altına alındığı iddia ediliyordu.

Oyuncu Orhan Aydın Gözaltına Alındı

Oyuncu Orhan Aydın Gözaltına Alındı

Oyuncu Orhan Aydın Gözaltına Alındı

Oyuncu Orhan Aydın Gözaltına Alındı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Orhan Aydın Aydın Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (168)

Oguzhan:

Herkese ünlü oyuncu demenizden bıktık artık.

86
14
yanıtYanıtla
hacı:

ünsüz mü oyuncu. . senin cahilliğin tv8 de göremiyosun diye meşhur değil mi sandın adamı

yanıt3
yanıt4
emoche:

İŞTE ÜLKENİN GELDİĞİ NOKTA. . . ARTIK KİMSE MUHALİF OLAMAYACAK. . KİMSE ÖZGÜR DÜŞÜNEMEYECEK. . İRANI KINIYORDUNUZ ONDAN DA BETER OLACAKSINIZ. . AMA ZERRE UMURUMDA DEĞİL, ÇÜNKÜ BU ÜLKENİN R Sİ İSTEDİ BUNU. . BETER OLUN

37
62
yanıtYanıtla
INADINA RTE:

konuşa fazla yürü ense traşını görelim çatlayın ülke bizim vatan bizim sizler dış güçlerin maşasısınız

yanıt8
yanıt2
nevin:

ağzınızdan çıkana dikkat etmeyin de görelim bundan sonra yok öyle demokrasi özgürlük adı altında hem yaşadığın vatanım dediğin ülkeye saldırmak hem de milletin iradesiyle seçilmiş bir cumhurbaşkanına ağzınıza geleni saymak hadi bakalım terbiyesizler sizi

yanıt11
yanıt5
ACI GERÇEKLER:

Kim tutuklamışsa eline ve vicdanına sağlık. Bizdeki muhalif guruh millete ve değerlerine hakaret etmeyi demokrasi sanıyor.

71
16
yanıtYanıtla
ÇOCUK:

ABİ ŞU DİKKATİMİ ÇEKİYOR. SANAT ALANINDA KENDİNİ GÖSTEREMEYEN KİŞİLER SIRF GÜNDEME GELEBİLMEK İÇİN SİYASİ İÇERİK DOLU MESAJ YAZIYORLAR.

59
15
yanıtYanıtla
ÇOCUĞUN BABASI:

IQTavan yapmış anandan miras mı? Zekayı anneler aktarıyor.

yanıt2
yanıt3
haklısın çocuk:

güzel tespit. yakında milletvekilliğine soyunur veya gazetede köşe yazarı falan. bide başlıkta yazmışlar ÜNLÜ OYUNCU. . . ismini ilkkez duydum

yanıt2
yanıt0
Adanalı.:

Demokrasi demokrasi diye böyle absüt yazı yazılıp tvit atamaz herkes haddini bilecek.

55
13
yanıtYanıtla
Tüm 168 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title