Haberler

Osmaniye Belediyesi, korona virüs salgının yayılma riskine karşı mücadelesi sürdürüyor

Güncelleme:

Belediye tarafından yürütülen mücadele kapsamında Veteriner İşleri Müdürlüğü Sağlık Amirliği ekiplerinin dezenfeksiyon çalışmalarının yanı sıra Kültür Müdürlüğüne bağlı sosyal destek ekipleri tarafından çarşı merkezlerinde ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda maske dağıtımı yapıyor.

Belediye ekipleri tarafından vatandaşlarımızı Kovid-19 salgınına karşı bilgilendiren broşürler dağıtıyor.

Osmaniye Belediyesi'nin Kovid-19'a karşı yürüttüğü etkin mücadele ile ilgili konuşan Başkan Kadir Kara; "Osmaniyeli hemşerilerimizin sağlığı bizler için her şeyden önemli. Birlikte yaşadığımız şehrimizde bu mücadeleyi Allah'ın izni ile yine birlikte kazanacağız. Kentimizin her noktasında çalışmalarımızı ve mücadelemizi istikrarlı bir şekilde sürdürüyoruz ve sürdürmeye devam edeceğiz. Hemşerilerimizin sağlığı için virüs tamamen bitene kadar kentimizin her noktasında olmaya kararlıyız. Birlikte yürüttüğümüz bu mücadelede maske, sosyal mesafe ve hijyenin hayati önem taşıdığını özellikle belirtmek istiyorum. Dolmuş duraklarını, meydan ve parklarımızı, iş yerlerini, vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı alanları ve vaka görülen binaların ortak kullanım alanlarını dezenfekte ediyoruz. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi'nin Osmaniye ve Osmaniyeliler üzerindeki hassasiyetleri ve talimatları doğrultusunda Osmaniye Belediyesi olarak tüm gücümüzle şehrimizin her alanında vatandaşlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz." İfadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadir Kara Osmaniye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title