Haberler

Darbeciler Osmangazi Köprüsünü de Kapattırmış

Güncelleme:

Darbeci askerlerin, dün gece Boğaziçi ve FSM köprüleriyle birlikte körfezde bir süre önce açılan Osmangazi Köprüsü'nü de kapattıkları ortaya çıktı.

Türk Silahlı Kuvvetleri içerisindeki darbe yanlısı askerlerin başlattığı kalkışma girişimi bastırılırken, yeni bilgiler gelmeye başladı.

OSMANGAZİ KÖPRÜSÜNÜ KAPATMIŞLAR

Darbeci askerlerin, dün gece Boğaziçi ve FSM köprüleriyle birlikte körfezde kısa süre önce açılan Osmangazi Köprüsü'nü de kapattıkları ve bir süre boyunca, giriş çıkışlara izin vermediği ortaya çıktı.

Polisin yolları ve köprüyü gece 01.30 sıralarında gerçekleştirdiği operasyonla açtığı öğrenildi.

ALBAYA GÖZALTI

Öte yandan Yalova'da da Hava Meydan Komutanlığı'nda bir albay da gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmangazi Yalova Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

anadolu son vatan!:

o kadar salak köprü yapıyorlar ki! vapurla geçmek daha ucuz. varsın bir saat sonra geç, ne olacak!

8
21
yanıtYanıtla
merda:

AKP NİN BAŞKANLIK OYUNU BUNLAR . . . TSK GERÇEKTEN DARBE YAPMAK İSTESE KİMSE NEFES ALAMAZ. . . AKP NİN YENİ OYUNLARI BUNLAR. . MAGDURUM DEYİP OYUNU GÜÇLENDİRİP BAŞKAN OLUNCADA 5 YIL İÇİNDE BU SÖZDE DARBECİ KOMUTANLARI SERBEST BIRAKACAKTI TIPKI ERGENEKONDA OLDUĞU GİBİİ. . . AMA KİMSE YEMEZ ARTIKK BU BAŞKANLIK OYUNLARINI. . . BİR MİLYON DÜŞÜNCESİZ AKP Lİ YEDİ SADECE . . .

6
12
yanıtYanıtla
Gözlem:

Bu kalkışmanın KARŞILIĞI YOK. . ! Tuhaf bir durum. . Değerlendirmek için çok erken. . ! Kalkışmanın Siyasi ayağı yok. ! Toplumsal ayağı yok. . ! Gerçekten çok tuhaf. . ! Yolları, köprüleri kapatmakla, havaalanlarını uçuşlara kapatmakla darbe mi yapılır. ? Onlar zaten trafik nedeniyle kapalı. satte 7 Km ile gidilebiliyordu. . Bekleyelim, daha neler göreceğiz. ??????

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title