Haberler

"Osmangazi Huzurluysa Bursa Huzurlu Oluyor"

Güncelleme:

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarıyla Bursa'nın değerinin her geçen gün arttığını belirterek, "Osmangazi, Bursa'nın kalbi. Osmangazi'de huzur varsa, Bursa da huzurlu oluyor" dedi.

Bursa'da ulaşımdan spora, tarihi kültürel mirastan çevre yatırımlarına her alanda örnek çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediyesi, 'kalıtımcı yönetim' anlayışının en güzel örneklerini sergilemeye devam ediyor.
Kentte yapılacak projeler için o bölgedeki mahalle halkı ve muhtarların görüşlerini mutlaka alan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi İlçesi'nde hizmetlerini sürdüren muhtarlarla bir araya gelerek, ilçedeki tüm mahallelerde devam eden ve yapılması planlanan projeleri değerlendirdi, görüş ve önerileri aldı.
Osmangazi Muhtarlar Derneği'nde Osmangazili muhtarlarla bir araya gelen Başkan Altepe'ye BUSKİ ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları da eşlik etti. Osmangazili muhtarlara ilçede yaptıkları ve yapmayı planladıkları projeleri anlatan Başkan Altepe, konuşmasında yerel yönetimlerin önemini vurguladı.
Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımlarıyla Bursa'nın değerinin her geçen gün arttığına değinen Başkan Altepe, "Her türlü renk Bursa'da ve Osmangazi'de var. Osmangazi, Bursa'nın kalbi. Osmangazi'de huzur varsa, Bursa da huzurlu oluyor" dedi.

"Bursa'nın silüeti değişiyor"
Başkan Altepe, Bursa'nın çehresini değiştiren hizmetleri gerçekleştirmenin onurunu ve heyecanını yaşadığını belirterek, "Bursa'nın silüeti değişiyor. Bizler, işimizi severek yapıyoruz. Osmangazi'de de ne kadar eksiğimiz varsa giderelim, ihtiyaçları tek tek tespit edip en kısa sürede çözelim istiyoruz. Osmangazi Belediye Başkanlığı döneminde de gece gündüz koşturduk, şimdi de Büyükşehir'de aynı tempoyla çalışmaya devam ediyoruz" şeklinde konuştu.
Başkan Altepe Osmangazili muhtarlara kendisine verdikleri desteklerden dolayı da teşekkür ederek, "Bursa, her alanda örnek oluyor. Bursa'nın kıymetini bu kentin yerel yönetimleri bilir. Hedeflerimiz büyük. Bursa ve Osmangazi için yapılacak çok isimiz var. Osmangazi iyi olursa Bursa iyi olur. Osmangazi, ilk göz ağrımız. Bunu biliyor ve bu bilinçle çalışmalarımıza yön veriyoruz" dedi.

"Bursa'nın reytingi hizmetlerimizle artıyor"

Bursa'da her işin en güzelini yapmayı ilke edindiklerini vurgulayan Başkan Altepe, "Bursa, iddialı bir şehir. Bursa'nın bir dünya kenti olması uğruna önemli yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Bursa, her konuda öne çıkmalı, başarılı olmalı. Bugün de zaten belediyecilik deyince herkesin aklına Bursa geliyor. Bursa'nın reytingi hizmetlerimizle artıyor. Bursa, kültürel değerleriyle UNESCO Dünya Mirası listesinde, stadyumu dünyanın en çok heyecan veren statları arasında. Bursa'nın yıldızını daha da çok parlatalım istiyoruz. Yalova Yolu'nda kavşak imalatları başladı. Yunuseli Havaalanı'nda hedefimiz, Mart ayında uçakların inmesini sağlamak. Teleferik, kent merkezine inecek. Bunlar sadece birkaçı, Bursa'ya daha çok hizmet kazandıracağız" diye konuştu.

Başkan Altepe'nin hizmetleriyle Bursa'da hayalleri gerçekleştirdiğini ifade eden Osmangazi Muhtarlar Derneği Başkanı Ferruh Sevimgil ise Osmangazi'ye yapılan çalışmaların yanı sıra Bursa'yı bir dünya markası haline getiren çalışmaları nedeniyle de Başkan Altepe'ye teşekkür etti. Konuşmaların ardından muhtarlar, mahalleleriyle ilgili sıkıntılarını da Başkan Altepe'ye iletti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Recep Altepe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar…
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title