Haberler

Orhangazi'de Trafik Kazası: 4 Yaralı

Güncelleme:

Orhangazi'de, aşırı hızlı olduğu ileri sürülen otomobilin, trafik ışıklarında bekleyen otomobile çarpması sonucu 4 kişi yaralandı.

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, aşırı hızlı olduğu ileri sürülen otomobilin, trafik ışıklarında bekleyen otomobile çarpması sonucu meydana gelen kazada, 4 kişi yaralandı.

Kaza, sabaha karşı saat 04.30 sıralarında Orhangazi'de Yeniköy ışıklı kavşağında meydana geldi. Yalova yönünden Bursa'ya giden Mehmet Fatih Özdemir (28) yönetimindeki 31 PD 411 plakalı otomobil Yeniköy Kavşağı'nda kırmızı ışıkta durdu. Bu sırada, arkadan gelen 16 VT 166 plakalı otomobil, duran otomobile arkadan hızla çarptı. Her iki araç da çarpmanın şiddeti ile savrulurken, kırmızı ışıkta duran otomobilin sürücüsü Mehmet Fatih Özdemir ve yanındaki arkadaşı Şahin Kırdök (28) ile diğer otomobilde bulunan Emir D. (29) ile Tolga K. (28) yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazaya neden olduğu ileri sürülen otomobilde bulunan Emir D. ile Tolga K., ambulansa binmek istemeyince devreye polis girdi. Polis ekipleri yaralı iki genci güçlükle ambulansa bindirerek hastaneye götürdü. Bu 2 gençten hangisinin aracı kullandığı ise belirlenemedi. İki kişinin kan örnekleri alınarak, alkol testi için laboratuvara gönderildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhangazi Yeniköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title