Haberler

Ordu'ya 400 Milyon Liralık Yatırım Müjdesi

Güncelleme:

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 5 önemli yatırım konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan talepte bulunduğunu belirtti.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, 5 önemli yatırım konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan talepte bulunduğunu belirterek, "Sayın Başbakanımız hiç birine itiraz etmeksizin bu 400 milyon liralık yatırımların tamamıyla ilgili bizzat ilgili bakanlara talimat vermek suretiyle programa alınmasını söyledi." dedi.

Yılmaz, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, 19 Temmuz'da Ordu'yu ziyaret eden cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yaklaşık bir saat Ordu hakkında konuştuklarını belirtti.

Başbakan Erdoğan'ın Ordu mitingini çok beğendiğini söyleyen Yılmaz, "Mitingin ardından Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Erdoğan ile Ordu'yu konuşma fırsatı buldum. Bu görüşmede Ordu'ya ilişkin 5 önemli yatırımımızla ilgili talepte bulundum. Bu talebimin tamamı Sayın Başbakanımızın ilgili bakanlara talimat vermek suretiyle süreci başlatmış olduk. Sayın Başbakanımızın ziyareti Ordu'ya 400 milyon liralık yatırım müjdesini de beraberinde getirmiş oldu. Hayırlı olsun." diye konuştu.

Yılmaz, görüşmede yapımı süren Ordu-Giresun Havalimanı Projesi ile ilgili Başbakan Erdoğan'a brifing verdiklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Alaaddin Yılmaz Enver Yılmaz Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title