Haberler

Ordu'da Teröre Tepki Yürüyüşü

Ordu’da teröre tepki göstermek için toplanan bir grup, yürüyüş esnasında Emek Partisi Ordu binasına yürüdü ve parti bayrağını yerinden söktü.

Ordu'da teröre tepki göstermek için toplanan bir grup, yürüyüş esnasında Emek Partisi Ordu binasına yürüdü ve parti bayrağını yerinden söktü.

Ordu'da sosyal medya üzerinden harekete geçenler saat 17.00 sıralarında İsmet Paşa Caddesi'nde toplandı. Teröre tepki göstermek için sloganlar eşliğinde yürüyen grup Sırrı Paşa Caddesi boyunca ellerinde Türk bayrakları taşıyarak terör örgütü aleyhine slogan attılar. Grupta bulunanlardan bir bölümü Emek Partisi Ordu binasına yürüdü. Parti binasına giren bir grup genç asılı olan parti bayrağı yerinden sökerek yere attı. Bir süre parti önünde slogan atan grup, polisin müdahalesinin ardından yeniden slogan atarak Sırrı Paşa Caddesi boyunca yürüyüşe devam etti. Karadeniz Sahil Yolu'nu trafiğe kapatarak yürüyen grup İlkadım Anıtı'na ulaştı. Düzenlenen teröre tepki yürüyüşü İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sona erdi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title