Haberler

Onur Akay, Münir Özkul Paylaşımlarını Yalanladı!

Güncelleme:

Ses sanatçısı Onur Akay, sosyal medyada yayılan Ferhan Şensoy'un Münir Özkul'a yardım ettiği yönündeki paylaşımları yalanladı.

Münir Özkul'un ölümünden sonra sosyal medyada, Ferhan Şensoy'un fotoğrafı ile birlikte, bir paylaşım furyası başladı. Paylaşımda Şensoy'un Münir Özkul'un birikmiş kiralarını, hastane masraflarını ödediği ve hatta düzenlediği bir geceden elde ettiği gelirle, Özkul'un Cihangir'de oturduğu evi satın aldığı ve Ferhan Şensoy bunu kimselere söylemediği yazıyordu.

ONUR AKAY'DAN AÇIKLAMA GELDİ!

Sosyal medyada rekor kıran bu paylaşımla ilgili ses sanatçısı Onur Akay'dan yalanlama geldi. Özkul'un yakınları ile görüşen Akay, "Sosyal medyada 2 gündür Münir Özkul hakkında dolaşan bir bilgi var. Şensoy'un Münir Özkul'un birikmiş kiralarını, hastane masraflarını ödediği ve hatta düzenlediği bir geceden elde ettiği gelirle, Özkul'un Cihangir'de oturduğu evi satın aldığı ve Ferhan Şensoy bunu kimselere söylemediği yazıyor. Paylaşım rekorları kıran, hatta ünlü isimlerin bile paylaştığı bu bilgi doğru değildir." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ferhan Şensoy Münir Özkul Onur Akay Cihangir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title