Haberler

Öğrencilerin Nevruz Kutlamaları Herkesi Güldürdü

Güncelleme:

Edirne'de Endüstri Meslek Lisesi'nde düzenlenen Nevruz kutlamaları izleyenlere keyifli dakikalar yaşatırken, yarışmalar katılımcıları da güldürdü.

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde Endüstri Meslek Lisesi'nin düzenlediği ' Nevruz Bayramı Programı' izleyenlere keyifli dakikalar yaşatırken, düzenlenen yarışmalar katılımcıları güldürdü.

BİRBİRİNDEN GÜZEL YARIŞMALAR YAPILDI

Uzunköprü ilçesinde Nevruz Bayramı etkinlikleri kapsamında Endüstri Meslek Lisesi tarafından program düzenlendi. Programda öğrenciler arasında birbirinden güzel yarışmalar yapıldı. Yarışmalarda öğrenciler ağızlarında yumurta taşıdılar, çuval giyip koştular ve halat çektiler. 

KAYMAKAM DEMİR DÖVDÜ

Okulun bahçesinde gerçekleştirilen programa Uzunköprü Kaymakamı, Milli Eğitim Müdürü, Emniyet Müdürü ve diğer protokol üyeleri de katıldı. Kutlama, Uzunköprü Kaymakamı Kemal Yıldız'ın temsili demir dövmesiyle başladı. Programda konuşan Kaymakam Yıldız, Nevruz'un toplumun tüm kesimlerinin özünde var olduğu gibi birlik, dostluk, huzur ve hoşgörü içinde kutlanması gerektiğini belirtti. 

BALON PATLATTILAR

Nevruz kutlamasında; halat çekme, öğrencilerin asılı elmayı yemesi, gözleri kapalı ağızlarıyla yoğurtun içinde para arama, ok atma, çuval giyerek koşma, ağızlarıyla kaşıkta yumurta taşıma, yağlı güreşler, balon patlatma yarışmaları düzenlendi.

KEYİFLİ ANLAR YAŞANDI

Öğrenciler yarışmalarda birinci olmak için kıyasıya mücadele ederken, izleyiciler de keyifli dakikalar yaşadı. Program, halk oyunları gösterisiyle son buldu. Okul yöneticileri, öğrenciler ve veliler programdan dolayı çok mutlu olduklarını, böyle programları her sene düzenleyeceklerini belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nevruz Bayramı Uzunköprü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title