Haberler

Ninja Kaplumbağalar Carrefour Haramidere AVM'de

Güncelleme:

Carrefour Haramidere Alışveriş Merkezi, sömestr etkinlikleri kapsamında sevilen kahramanlar Leonardo ve Raphael'i çocuklarla buluşturmaya hazırlanıyor.

Türkiye'nin alışveriş merkezi yönetiminde lider şirketi Cefic tarafından yönetilen Carrefour Haramidere Alışveriş Merkezi, sömestr etkinlikleri kapsamında sevilen kahramanlar Leonardo ve Raphael'i çocuklarla buluşturmaya hazırlanıyor. Tüm çocukların ücretsiz katılabilecekleri etkinlik 1-2 Şubat tarihleri arasında Carrefour Haramidere Alışveriş Merkezi'nde.

Ünlü Ninja Karavan'ının yer alacağı etkinlikte çocuklar; "Ninja Olmak" için workshopa katılacak, Leonardo ve Raphael ile tanışacak ve fotoğraf çektirebilecekler. Fotoğrafların anında hediye edildiği etkinlikte çocuklar ninja olmanın keyfini yaşayacaklar. Etkinlikte dağıtılacak göz bantları da Ninja Kaplumbağalar'dan onlara hediye.

İstanbul Haramidere'de 2001 yılında hizmet vermeye başlayan Carrefour Haramidere Alışveriş Merkezi 1.050 m² üzerine kurulu Kiddyland, otopark alanında yer alan 2.000 m²'lik karting pisti ve 7 bin metrekarelik lunaparkı ile ziyaretçilerine alışverişin yanı sıra eğlenceli zaman geçirme fırsatı da sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title