Haberler

Niğde'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla stant açıldı

Güncelleme:

Niğde'de kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla stant açarak el işi ürünlerini sergiledi ve kadınlara hediye verdi. Niğde Valisi ve diğer yetkililer de stantları gezerek kadınlara karanfil dağıttı. Vali Çelik, kadınların toplumda daha aktif olacağı çalışmalar yapacaklarını ve kadınları iş kademelerinde değerlendirmek istediklerini belirtti.

Niğde'de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşları, stant açtı.

Niğde Belediyesi, Niğde Barosu, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Kadın ve Demokrasi Derneği, Türk Kızılay, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Şehit Ömer Halisdemir Meydanı'nda açtıkları stantta ürettikleri el işi ürünleri sergiledi, kadınlara hediye vererek onların gününü kutladı.

Niğde Valisi Cahit Çelik ve eşi Nermin Çelik, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Umut Zeybek ile stantları gezdi, kadınlara karanfil verdi.

Çelik, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, tüm kadınların gününü kutladığını söyledi.

Niğde'de kamu ve özel sektörde çalışan kadınların oranının yüzde 33 olduğunu aktaran Çelik, şunları kaydetti:

"Bu sabah çalışmaya kadın mesai arkadaşlarımızın gününü tebrik ederek başladık. Bundan sonraki süreçte kadınların toplumda daha aktif olacağı çalışmalar yapacağız. Sonuçta eşitlikler arasında benim tercihim her zaman kadınlardan yanadır, kadınlarımızı iş kademelerinde de değerlendirmek istiyoruz. Kadınların sağlıklı huzurlu yaşamlarını diler, günlerini tebrik ederim."

Kaynak: AA / Güncel

Kadınlar Günü 8 Mart Dünya Niğde Etkinlik Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title