Haberler

Son dakika haberi: New York ve New Jersey'i sel vurdu: Acil durum ilan edildi

Güncelleme:

Son dakika haberlerine göre ABD'de etkisini sürdüren Ida Kasırgası, New York'ta ve New Jersey'de şiddetli yağışa yol açtı.

ABD'de etkisini sürdüren Ida Kasırgası, New York'ta ve New Jersey'de şiddetli yağışa yol açtı. Metro istasyonları, Newark Havalimanı ile cadde ve sokaklar sele teslim olurken, iki eyalette de acil durum ilan edildi.

Ida Kasırgası ABD'de etkisini sürdürüyor. Louisiana eyaletinde büyük hasara yol açan kasırga, bu kez ülkenin doğusuna şiddetli yağış getirdi. New Jersey ve New York'ta etkili olan şiddetli yağışlar seli beraberinde getirdi. New York'ta metro istasyonları sular altında kalırken, metro seferleri durduruldu. New York sakini metro istasyonlarında ve caddelerdeki yarıya kadar suya saplanan araçlarda mahsur kaldı. New York Belediye Başkanı Bill de Blasio, Twiiter hesabından yaptığı paylaşımda New York'ta acil durum ilan edildiğini duyurarak, "Şehir genelinde rekor seviyedeki yağmur, sel ve yollarımızdaki tehlikeli koşullarla bu gece tarihi bir hava olayına tanıklık ediyoruz" ifadelerini kullandı. New York polisi halkı yollardan uzak durma konusunda uyararak itfaiyenin kentinde dört bir yanından gelen çağrılara yanıt verdiğini aktardı. New York Eyalet Valisi Kathy Hochul da eyalet genelinde acil durum ilan ederek, "Lütfen yollardan uzak durun ve gereksiz seyahatlerden kaçının" çağrısında bulundu.

NEW JERSEY'DE 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kasırga, New Jersey'de de hayatı felç etti. New Jersey eyaletinin Bayonne kentinde caddeler göle dönerken, araçlar yollarda kaldı. Eyalette olumsuz hava koşullarında 1 kişinin boğularak hayatını kaybettiği açıklandı. Eyalet Valisi Phil Murphy de acil durum ilan ederken, Mullica Hill'de en az 9 ev yıkıldı. Su baskını yaşanan Newark Liberty Havalimanında tüm uçuş faaliyetlerinin askıya alındığı duyuruldu. Polis, New Jersey'nin Kearny kentinde postane binasının çatısının çöktüğünü, içeride insanların olduğunu aktarırken, can kaybına yönelik henüz bir açıklama yapılmadı.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

New Jersey New York Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title