Haberler

Nevşin Mengü'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Skandal Sözler

Güncelleme:

Erdoğan'ın, "Anneliği reddeden kadın yarımdır" sözlerine CNN Türk spikeri Mengü'den skandal bir cevap geldi. Mengü, "İstemiyorum arkadaş anne falan olmak zorla mı? Sana ne, kime ne!" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Anneliği reddeden, evini çevirmekten imtina eden bir kadın iş hayatında ne kadar başarılı olursa olsun eksiktir, yarımdır" demişti. CNN Türk spikeri Nevşin Mengü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Anneliği reddeden kadın yarımdır" sözlerine ithafen mikroblog sitesi Twitter'dan "İstemiyorum arkadaş anne falan olmak zorla mı? Sana ne, kime ne!" şeklinde küstah sözler kullandı.

MENGÜ'DEN SKANDAL SÖZLER

CNN Türk spikeri Nevşin Mengü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Anneliği reddeden kadın yarımdır" sözlerine ithafen "İstemiyorum arkadaş anne falan olmak zorla mı? Sana ne, kime ne!" şeklinde skandal ifadeler kullandı.

ERDOĞAN: ANNELİĞİ REDDETMEK İNSANIN YARISINDAN VAZGEÇMEKTİR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çalışıyorum, diye annelikten imtina eden bir kadın aslında kadınlığını inkar ediyor demektir. Bu benim samimi düşüncemdir. Anneliği reddeden, evini çekip çevirmekten vazgeçen bir kadın, iş dünyasında istediği kadar başarılı olsun özgünlüğünü kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Eksiktir, yarımdır. Anneliği reddetmek insanın yarısından vazgeçmektir. Daha geniş tutuyorum. İnsanlıktan vazgeçmektir. Anne olmazsa insanlık olur mu? Anne varsa insanlık var." diye konuşmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Nevşin Mengü Twitter Politika Güncel Haberler

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

DEM Partili Saliha Aydeniz'den Meclis'te skandal sözler: Kürdistan'da işgalcisiniz

Bakmadan Geçme

YKS'ye kemerle girilir mi 2024? Danimarka Başbakanı kimdir, Mette Frederiksen sağlık durumu ne? Fenerbahçe başkan seçilmek için kaç oy lazım? Toplam kaç kişi oy kulllanacak? #129300 Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman, saat kaçta başlayacak? Hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı ne zaman? Vedat Muriç Beşiktaş'a geliyor mu? Transferde son durum! 8 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 8 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 8 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Sürpriz görüşmeyle ilgili Akşener cephesi sessizliğini bozdu: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi olursa değerlendirilir

Sürpriz görüşmeyle ilgili Akşener cephesi sessizliğini bozdu: Cumhurbaşkanı yardımcılığı teklifi olursa değerlendirilir

500

Yorumlar (12)

Bülent TelliMobil-IOS:

Skandal olan nedir?

0
0
yanıtYanıtla
nizam dağkoçakMobil-IOS:

Senin gibilere söylememiş sen cumhur başkana hakaret ediyorsun haddini aşmışsın düya annelerle var olmuş seni kim doğurdu

0
0
yanıtYanıtla
AyhanMobil-IOS:

Senin icin soylememis zaten insan olan icic soylemis

0
0
yanıtYanıtla
Erdoğan RecepoğluMobil-IOS:

Neresi skandal bu sözün kadın istemiyor

0
0
yanıtYanıtla
HABER 25.Mobil-IOS:

Kadın haklı delinin biri saçma sapan zırvalıyor delinin aklına ne gelirse konuşuyor ilk önce kendin adam ol adam serseri

0
0
yanıtYanıtla
Iş olsun Mobil-IOS:

Mengü ne yapacağını bilmiyor.

0
0
yanıtYanıtla
Ali özkan öztürkMobil-IOS:

Bırakın bu geri zekalı kadını haber yapmayı

0
0
yanıtYanıtla
idoMobil-ANDROID:

yarimsin iste yaran var ki gocunuyon.

0
0
yanıtYanıtla
tooroon . Mobil-ANDROID:

aman sen anne olma senin gibiler kurusun soyunuz

0
0
yanıtYanıtla
evgin karanMobil-IOS:

Nevşim Hn mantığındaki konuş lütfen Gaylik nasıl insanlıktan erkeklikten vazgeçmekse bu da aynı sayılır düşünsene her kadın sizin gibi düşündüğünü ne var bunda hem kariyer hem annelik pekala mümkün milyonlarca örneğidir var üstelik bu ne alınganlık arkdş

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title