Haberler

Nba Yıldızları İstanbul'da

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi (Nba) Takımlarından Minnesota Timberwolves, Nba Europe Live Tour 2007 Kapsamında Katılacağı Eğitim Kampı ve Efes Pilsen ile Yapacağı Hazırlık Maçı İçin İstanbul'a Geldi.

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Minnesota Timberwolves, NBA Europe Live Tour 2007 kapsamında katılacağı eğitim kampı ve Efes Pilsen ile yapacağı hazırlık maçı için İstanbul'a geldi.

Yaklaşık 2 saat rötarlı olarak İstanbul'a gelen 47 kişilik Minnesota Timberwolves kafilesi, Atatürk Havalimanı (E) kapısından çıkış yaptı. Kafile, daha sonra İstanbul'da 1 hafta boyunca kalacağı Çırağan Kempinski Oteli'ne geçti.

Minnesota Timberwolves, bu akşam da Efes Pilsen'in Merter'deki tesislerinde bir antrenman yapacak. NBA takımı, 30 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında yapacağı eğitim kampının yanı sıra 6 Ekim Cumartesi günü de Efes Pilsen ile Abdi İpekçi Spor Salonu'nda hazırlık maçı oynayacak.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title