Haberler

Nazan Öncel Gönülleri Fethetti

Güncelleme:

Usta sanatçı, en güzel şarkılarıyla bu Bursa'da gönülleri fethetti.

Türk Pop Müziği'nin güçlü ismi Nazan Öncel, en güzel şarkılarıyla Bursalı sevenlerini kendisine bir kez daha hayran bıraktı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) koordinasyonuyla gerçekleştirilen '51. Uluslararası Bursa Festivali', müziğin usta isimlerinden Nazan Öncel'i ağırladı. Öncel'e, muhteşem konserinde ünlü müzisyen İskender Paydaş ve orkestrası da müzikleriyle eşlik etti.

Bursalıların yoğun ilgi gösterdiği konserde, Öncel, hem kendi seslendirdiği hem de başka sanatçıların söylediği şarkılarıyla dinleyicilerini eğlendirdi. Keyifli konserde güzel sesiyle yüreklere dokunan sanatçı, eski ve yeni şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi.

Bursa'da konser vermenin kendisini çok mutlu ettiğini belirten Öncel, sevenlerine, "Hayatın en güzel yanlarını, mutluluğu, neşeyi ve sevgimi getirdim sizlere" şeklinde seslendi. İzleyenlerden bol bol alkış alan Nazan Öncel, esprileriyle de sevenlerini neşelendirdi.

51. Uluslararası Bursa Festivali programı

18 Haziran – Mercan Dede & Emel Mathlouthi

19 Haziran – MFÖ

20 Haziran – Yasmin Levy

21 Haziran – Şevval Sam

23 Haziran – Sertab Erener

27 Haziran – Karagöz Halk Dansları Topluluğu & Özgür Eren (Ben Anadolu'yum)

28 Haziran – Fatih Erkoç

30 Haziran – Ankara Devlet Opera ve Balesi – 'Zorba'

1 Temmuz – Monica Molina

3 Temmuz – Inna

Kaynak: Bültenler / Güncel

İskender Paydaş Nazan Öncel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title