Haberler

Myp: Bahçeli'nin Aklı Başına Yeni mi Geldi, Yoksa Bu Milleti Aptal mı Zannediyor?

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, kamuda türban konusunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "tam bir riyakarlık ve samimiyetsizlikle" hareket ettiğini öne sürerek, "Bahçeli'nin aklı başına yeni mi geldi yoksa bu"...

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, kamuda türban konusunda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "tam bir riyakarlık ve samimiyetsizlikle" hareket ettiğini öne sürerek, "Bahçeli'nin aklı başına yeni mi geldi yoksa bu milleti aptal mı zannediyor?" dedi.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, Bahçeli ve MHP yönetiminin bugün türban konusunda söylediklerini,12 yıl önce söylemiş olsaydı, şu an AK Parti diye bir partinin olmayacağını iddia eden Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

"Bahçeli'nin aklı başına yeni mi geldi yoksa bu milleti aptal mı zannediyor? 12 yıl önce Meclis'ten başörtülüler kovulurken aklın neredeydi? Bahçeli tam bir riyakarlık ve samimiyetsizlik içersin de hareket etmiştir. Milletle ve milliyetçilerle dalga geçen bir adam ve onun idare ettiği bir BDP görünümlü MHP söz konusudur. Yıllarca çoluk çocuk demeden gencecik evlatlarımızı katledenleri 12 yıl önce Meclis'te akıl oyunları ile koydukları imza sonucu kurtarıp idam yasasını anayasadan çıkartan Bahçeli, bir kere idam konusunda "MHP programında idam yasasını geri getirmek vardır' diyebilme cesareti gösterememiştir. Şimdi "İlkokullara Andımız'ı geri getireceğiz' demagojisi yaparak sözde milli görünme gayreti içerisine girmektedir. Biraz vicdanınız var ise affettiklerinizin hesabını bu millete verirsiniz. Attığı imzaya kör kalıp mecliste biz oy vermedik yalanı arkasına sığınarak tabanını aldatan Bahçeli o imzayı atmasaydı idam yasası kaldırılamazdı. Bahçeli Türk milletinin içersine sızmış kurt kılıklı bir tilkiden ibaret birisi olarak siyasi tarihte yerini alacaktır. Bu millete attığı kazıklar ise yıllarca milletin vicdanın da kara bir leke olarak yaşayacaktır. Türk İslam davasından bir haber bu şahsiyet bu davanın içerisine sızmış bir Truva atı olarak yıllarca tabanı Türk İslam ve çoğunluğu başörtülü olan gerçek vatansever insanları aşağılamıştır."

Kaynak: ANKA / Güncel

Ahmet Reyiz Yılmaz Devlet Bahçeli Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title