Haberler

Murat Bardakçı'yı Çileden Çıkaran Soru

Güncelleme:

Tarihin Arka Odası programının sunucusu Murat Bardakçı izleyiciden gelen maile kızarak "Annneciğim susadım demezdik. Makokuni Kakoko derdik" dedi.

Habertürk'te yayınlanan Tarihin Arka Odası programının sunucusu Murat Bardakçı çileden çıktı. İzleyiciden gelen maillerie göz atan Bardakçı ilk baktığı  maile, "Ben tarafsızım felan demedim. Ben bildiğim inandığım şeyi sonuna kadar tutarım tavizde vermem size de böyle yapmanı tavsiye ederim." cevabını verdi.

"MAKAKUNİ KAKOKO"

İkinci bir maile gözatan Bardakçı'nın sabrı taştı ve "Yok efendim Türkiye Otonto lehçesi kullanıyordu. Ototaca konuşuyordu. Mesala Annneciği susadım demezdik. Makokuni Kakoko derdik. Ozmanlıca böyle bir şeydi." diye konuştu

"BU NASIL BİR ŞEY"

Bardakçı,  "Seni seviyorum Ukana Kua demekti. Ya nasıl bir şeydi bu Allah Allah." dedi. ve topu stidyodaki konuğuna attı.

"OSMANLICA DİYE BİR ŞEY YOK"

Konuğu ile arasında bir konuşma yapan Bardakçı'nın diğer konuğu ise "Osamnalıca diye bir şey yok Bu maiileri inanarak atıyorlar bunu söylemek lazım Osmanlıca diye bir şey yok bir yanlışa inanıyorlar" ifadelerini kullandı.

MASON SORUSU DA KIZDIRDI

Daha sonrasında sözü alan Murat Barakçı, "Dil Kurumu'ndaki bir adamın Mason olmasıyla dilin ne alakası var. İşi o araya da mı getirdini artık? Kabız olsanız masonlar yüzünden olduk diyeceksiniz ya." şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Murat Bardakçı Habertürk Medya Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

ZILGIThalildereli3458@gmail.com:

BARDAKÇI BEY ; İYİSİ Mİ SEN TARİHÇİLİĞİ BIRAK..HER SÖYLEDİĞİN UYDURMA....TAMBUR ÇALMAYIDA BİLMİYORSUN....EMİN OKTAYIN BOŞLUĞUNU DOLDURUYORSUN..İNGİLİZLERİN YAZDIĞI TARİHİ , BİZE YUTTURMAKTAN VAZ GEÇ...

16
4
yanıtYanıtla
alp ataakinci.x@hotmail.com:

he tamam ülkenin en büyük tarih prof. u sensin

yanıt0
yanıt0
HAKKI BURUTÇUmetehan@hotmail.com:

200 yıldır türk milletine yapılan zülümlerin arkasında masonlar vardır. bunu inkar edenler, masonlardan nemalanıyorlar demektir.

11
5
yanıtYanıtla
N.M.overseashouse@gmail.com:

HANGI ZULUMLER? Burali degilim de...

yanıt0
yanıt0
atolatol.42@gmail.com:

Hep başkalarını suçlayın, kendinizde en ufak kusur aramayın;İsmet İnönü dermişki 'Gadi be sende !'

yanıt0
yanıt0
FUNNYgalipsev@hotmail.com:

TÜRKÇE : Hemen hemen bütün dünya ALFABELERİ ile yazılmıştır.. Azerbacan'da KRİLL alfabesi ile yazılıyor.. Görenler Rusça zanneder, ama hafleri tanıyan biri Türkçe okur.. Arap alfabesi ile yazarsan TÜRKÇE yine TÜRKÇE'dir. Çin'de Uygur bölgesinde Türkçe ÇİN alfabesi ile yazılıp okunuyor.. Uygur Türkleri Istanbullu gibi konuşuyor, Uydudaki Türkçe kanalları çok rahat takip edebiliyorlar.. Gerçekten Osmanlıca diye birşey yok. Ermeni alfabesi ile yazılmış Türkçe Gazeteler var(dı)..! Sadece TÜRKÇE var..

7
1
yanıtYanıtla
velcenk_cenk_2005@hotmail.com:

bu adam neresinden sallıyor bunları .....

2
2
yanıtYanıtla
sinansaatci74@hotmail.com:

alo fatihe kadar bu televizyonu ve gazetesini sürekli takip ederdim ama işte insanların güvenini bir kere yıkarsanız kaybederseniz onlarda sizi kafalarında bitirir.

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title