Haberler

Muğla-Akp'Li Kapusuz'Dan İlginç Sözler

Destek İsteyen Belediye Başkanına,? Merak Etme Başkan İktidar Partisinin Belediyesini Mağdur Edecek Değiliz ya ! Dedi

Destek isteyen belediye başkanına,? Merak etme başkan iktidar partisinin belediyesini mağdur edecek değiliz ya ! dedi

AKP Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, ziyaret ettiği Muğla'nın Yatağan İlçesi'ne bağlı Bozarmut Beldesi'nde, borçlu olduklarını söyleyip destek isteyen AKP'li Belediye Başkanına, ''Borç yiğidin kamçısıdır. Merak etme başkan sen. İktidar partisinin belediyesini mağdur edecek değiliz ya' yanıtını verdi.

Dün Muğla AKP İl Başkanlığı'nca düzenlenen 'Siyaset Akademisi' toplantısına katılan AKP Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, bugün Yatağan'ın Bozarmut Beldesi'ni ziyaret etti. Bozarmut Belediye Başkanı AKP'li Dursun Karşıalan ve personel tarafından belediye binası önünde karşılanan Salih Kapusuz'a, AKP Muğla Milletvekili Yüksel Özden ile AKP Muğla İl Başkanı Gültekin Akça, Yatağan İlçe Başkanı Mustafa Toksöz ve partililer de eşlik etti. Kapusuz, önce belde meydanındaki bir kahvehaneyi ziyaret etti. Bu sırada içerde domates, peynir, zeytin ve ekmekle karınlarını doyurmaya çalışan kahvehane çalışanlarının sofralarına yaklaşan Kapusuz, bir parça domates alıp ağzına attı.

Daha sonra Bozarmut Belediyesi'ne giren Kapusuz, Başkan Dursun Karşıalan'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. AKP'li Başkan Karşıalan, belediye olarak çok borçlu olduklarını ve bu konuda hükümetten kendilerine destek vermelerini isterken, Kapusuz da ''Borç yiğidin kamçısıdır. Merak etme başkan sen. İktidar partisinin belediyesini mağdur edecek değiliz ya. Seni yolda bırakmayacağız' yanıtını verdi. Bu sözler üzerine Başkan Karşıalan, Kapusuz'a teşekkür etti.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, etrafında toplanan vatandaşlara da CHP'yi şikayet etti. Türkiye'nin tarihi bir süreçten geçtiğini vurgulayan Kapusuz, ''Toplumun bütün kesimleri bu sürece ilgi gösteriyor. 30 yıla yakın bir süredir ihtilal ürünü olan anayasa tartışma konusudur. Sadece AK Parti değil, bu konuda birçok sivil toplum örgütü de daha önce çaba sarf etti. Başta CHP olmak üzere herkes bu yasakçı anlayışın son bulmasını istedi. Ama biz bir adım atmak isteyince hemen mazeretler üretilmeye başlandı. CHP yürütülen bu çalışmanın kamuoyuna yansımasının hemen ardından, daha metnin içeriği bile belli olmadan Anayasa Mahkemesi'ne götüreceğini ilan etti. AK Parti olarak yüzde 1'in üzerinde oy almış tüm siyasi partileri, sivil toplum örgütlerini ve parlamentoda bulunan bağımsız arkadaşlarımızı ziyaret ederek taslak metni sunduk. Galiba şimdi bu son öneriyle bir mazerete sığınmaya çalışıyorlar' diye konuştu.

Kapusuz, şöyle devam etti:

''Biz yasakçı değil özgürlükçü, statükocu değil reformcu, sivil ve çağdaş bir anayasanın Türkiye'nin kaçınılmaz bir ihtiyacı olduğuna inanıyoruz. Hava ve su insan için ne kadar önem arz ediyorsa demokratik bir toplum da bugünkü anayasadan kurtulmak da o kadar önem arz ediyor. Biz bu anayasanın tamamını değiştirmek istedik ama özellikle parlamentoda bulunan iki önemli parti buna karşı çıktı. Biz de tamamından vazgeçmemek için bir paket getirerek kamuoyuyla paylaştık. Biz, bunu uzlaşı ile 367'ye ulaşarak referandumsuz sonuçlandırmak isteriz. Şayet, referandum ihtiyacı olursa bunu milletimizin önüne götürürüz. Milletimiz neye karar verirse 'baş göz üstü' deriz. Biz milli iradeye saygı duyarız.'

Kapusuz, temaslarının ardından Bodrum'a hareket etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title