Haberler

Motor Tutkunları Hamburg'da Buluştu

Motor tutkunları Hamburg'da buluştuHAMBURG - Almanya'nın Hamburg kentinde düzenlenen MOGO Hamburg motosiklet festivaline Almanya'nın çeşitli yerlerinden yaklaşık 30 bin motorcu katıldı.

Motor tutkunları Hamburg'da buluştu

HAMBURG - Almanya'nın Hamburg kentinde düzenlenen MOGO Hamburg motosiklet festivaline Almanya'nın çeşitli yerlerinden yaklaşık 30 bin motorcu katıldı.

Almanya'nın Hamburg şehrinde bu sene 35'incisi düzenlenen MOGO Hamburg motosiklet festivaline bu sene de Almanya'nın çeşitli yerlerinden yaklaşık 30 bin motosiklet tutkunu katıldı. Avrupa'nın en büyük motorcular buluşması olarak bilinen etkinlikte MOGO adına 240 kişi gönüllü olarak görev yaptı. Almanya'nın önde gelen en büyük kiliselerinden biri olan St. Michaelis Kilisesi önünde sabah 06.00'dan itibaren toplanmaya başlayan motorcular, öğle saatlerinde kilisede ayin yaptılar ve sonra motorlarının başına geçti.

Hamburg'un 30 km uzağındaki Buchholz kasabasına kadar konvoy halinde süren motor süren katılımcılar caddelerde renkli görüntüler oluşturdu. Yaklaşık 1 saat süren yolculuk için, motorcuların güzergahı üzerindeki bir çok cadde trafiğe kapatıldı.

Yoğun katılım ile geçen etkinlik kapsamında çeşitli müzik programları, konuşmalar, yiyecek ve içecek stantları kuruldu. Az sayıda Türk motorcularının da katıldığı festival, müzik ve eğlencelerle devam etti. Şehir içinden sonra A7 otobanında motor süren katılımcıları karadan ve havadan polis helikopterleri eşlik etti. Güzergah boyunca yaklaşık 200 bin kişinin yol kenarından etkinliği takip ettiği belirtildi. Motorcular, 16 Haziran 2019'da tekrar buluşmak üzere vedalaşarak Hamburg'dan ayrıldılar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Motosiklet Almanya Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter sert iniş yaptı! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter sert iniş yaptı! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Kongo'da hareketli dakikalar! Darbe girişimi bastırıldı, ordu sözcüsünden sükunet çağrısı geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'leri belli oldu mu, açıklandı mı? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

Çakma Atatürk, 19 Mayıs'ı da boş geçmedi! Zeybek oynadığı görüntüleri paylaştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title