Haberler

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, Sur'da Terörden Zarar Gören Yapılarda İncelemelerde Bulundu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz incelemelerde bulundu Kurşunlu Camisi'nden detay Terörden zarar gören okulardan detay Milli Eğitim Bakanı Yılmaz Diyarbakır'daYılmaz, Sur ilçesinde terörden zarar gören yapılarda incelemelerde bulundu Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör olaylarında zarar gören okullarda ve bazı tarihi yapılarda incelemelerde bulundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz incelemelerde bulundu

Kurşunlu Camisi'nden detay

Terörden zarar gören okulardan detay

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz Diyarbakır'da

Yılmaz, Sur ilçesinde terörden zarar gören yapılarda incelemelerde bulundu

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör olaylarında zarar gören okullarda ve bazı tarihi yapılarda incelemelerde bulundu.

Bakan Yılmaz, Sur ilçesinde terör saldırıları sonucu zarar gören Kurşunlu Camisi'nde incelemelerde bulunarak, restorasyon çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra terör olaylarında zarar gören okulları inceleyen Yılmaz, zarar gören yapıların yeniden onarılması için gereken her türlü çalışmanın ivedilikle yapılması talimatını verdi.

Bakan Yılmaz'a, Vali Hüseyin Aksoy, Vali Yardımcıları Remzi Kattaş ve Taner Bircan, Yenişehir Kaymakamı Mehmet Özel, Çınar Kaymakamı İsmail Şanlı, İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, Vakıflar Bölge Müdürü Metin Evsen ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ufuk Nurullah Bilgin eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Kurşunlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title