Haberler

Milletvekili Genel Seçimi

AK Parti Elazığ İl Başkanı Nusret Çoban, "Elazığımızda yüzde 52 oranında bir oy alarak üç kardeşimiz milletvekilliğini kazanmıştır" dedi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Nusret Çoban, "Elazığımızda yüzde 52 oranında bir oy alarak üç kardeşimiz milletvekilliğini kazanmıştır" dedi.

Çoban, Vali Fahribey Caddesi'nde bulunan seçim koordinasyon merkezi önünde yaptığı açıklamada, 25. dönem milletvekili seçimlerinin sonuna geldiklerini belirterek, sonuçların ülke için hayırlara vesile olmasını diledi.

Seçim sürecinde kendilerine destek olan tüm teşkilat mensuplarına ve seçmene teşekkür eden Çoban, "Elazığımızda yüzde 52 oranında bir oy alarak üç kardeşimiz milletvekilliğini kazanmıştır. Bizler seçim sürecinde elimizden gelen gayreti ve çalışmaları gösterdik. İnşallah, bundan sonra bu uğurda daha iyi bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Kısmetimiz bu kadarmış. İnşallah, ileride daha iyi hizmetler sunarak daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ise Elazığ'da seçmenin AK Parti'yi yine zirveye oturttuğunu belirterek, seçim sonuçlarının hem Elazığ hem de ülke için hayırlı olmasını temenni etti.

AK Parti Elazığ 1. sıra milletvekili adayı Şuay Alpay da seçmenin vermiş olduğu karardan doğru dersler çıkararak ve doğru mesajlar alarak bundan böyle daha ciddi bir çaba içerisinde olacaklarını ifade ederek, "Milletvekili kardeşimizle inşallah aynı kararlılıkla ve cesaretle halkımızla olacağız ve şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Ak Parti Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title