Haberler

MHP Kepez 2. Olağan Kongresi Yapıldı

Güncelleme:

MHP Kepez İlçe Başkanlığına Mehmet Seyyar seçildi

MHP Antalya merkez ilçe kongrelerinin sonuncusu olan Kepez İlçe kongresi partili ve delegelerin yoğun katılımıyla sine düğün salonunda gerçekleştirildi.

Kepez eski ilçe başkanı Süleyman Kılınç'ın yeniden aday olmamasından sonra MHP Kepez İlçe Başkan Adaylığı için kıyasıya rekabetin yaşandığı kongrede, Mehmet Seyyar rakipleri Atahan Acar ve Ali Tuğrul'un önünde kongreden zaferle ayrıldı. 374 delegenin oy kulandığı seçimlerde Mehmet Seyyar 215 oy alırken rakipleri Atahan Acar 115, Ali Tuğrul ise 46 oy alabildiler. Sandıkların açılmasından sonra zaferini delegelerle ve partililerle kutlayan Mehmet Seyyar, "Bugün burada Milliyetci Harekete sahip çıkan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Ben buradan diğer adaylarımıza bundan sonrada bana destek vermelerini, omuz vermelerini istiyorum. Allahın izniyle Kepez Belediyesinide önümüzdeki yerel seçimlerde alacağız." dedi.

Süleyman Kılınç ; Hakkınızı Helal Edin

MHP Kepez 2. olağan kongresi siyasi konuşmalar kısmında ilk söz alan MHP Kepez eski ilçe başkanı Süleyman Kılınç, beş senedir bu makamda başkanlık yaptığını, bundan dolayıda emeği geçen herkese teşşekkür ettiğini söyledi. Başkanlık süresi boyunca bu bayrağı tertemiz taşıyarak partililerin ve delegelerin yardımıyla layık olduğu yere dikmek adına var gücüyle çalıştığını belirten Kılınç, şimdiye kadar kongrelerde toplantılarda hep suskun kaldığını, beş yıl görev yaptığı sürece bir çok iftiralara maruz kaldığı belirtti. Haksızlığıa suskun kalanın dilsiz şeytan olduğunu belirten Kılınç, bugün burada birkez konuşacağım dedikten sonra, beş yıl süren görev sırası boyunca bir çok iftiralara karalamalara maruz kaldığını belirtti.

Partililere ve delegelere seslenen Kılınç bugün buradan soruyorum, diyorusunuz ki Süleyman Kılınç herkesi küstürdü, buradan herkese soruyorum Süleyman kılınç'tan bir kuruş alacağı olan varmı?, para alıpta ödemediğim varmı? dedikten sonra delegelerden Kılınç'a tepkiler yükseldi. Bazı delegelerin biz buraya borcunu hesaplamaya gelmedik. Kepez Belediyesini senin yüzünden kaybettik, demesi üzerine Divan Başkanı Hüseyin Alkan delegeleri müdahale etmemeleri konusunda uyarılarda bulunmasına rağmen Süleyman Kılınç konuşması boyunca bazı delegelerin protestosuyla karşılaştı. Konuşmasının devamında Kılın,ç Kepez Belediyesinin kaybedilme nedeni olarak birlik ve beraberlik içinde çalışılamadığını, dargınlık ve küskünlüklerin Kepez Belediyesini kaybetmede ana unsur olduğunu, bu kadar dargınlık ve kırgınlığın sebebinin kendi şahsıyla kişiliyle alakalı olmadığını, sadece siyasi menfaatlerin bu kırgınlık ve dargınlığa sebeb olduğunu söyledi. Şerefle taşıdığı bayrağı bugün burada devredeceğini söyleyen Kılınç, 3 arkadaşım var. Bugün burada kim seçilirse seçilsin emrindeyim. Ülkücü, teşkilatının, başkanının emrinden hiç çıkmaz. diyerek ben hakkımı sizlere helal ediyorum. Sizlerde helal edin diyerek sözlerine son verdi.

A.Adnan Kaya; MHP Antalya'da Demokrasi Dersi Verdi

Süleyman Kılınç'ın konuşmasından sonra söz alan üç aday sırasıyla siyasi konuşmalarını kongre üyelerine yaptılar. Adayların yaptığı siyasi konuşmalardan sonra söz alan MHP Antalya İl Başkanı A. Adnan Kaya; "Beşbin beşyüz dava şehidinin vicdanıyla kepez ilçemizin belde başkanını belirleyecek olan delegeleri selamlıyorum. Kongreler siyasi partilerin şölenleridir. Şölenimizin öncelikle bölünme tehlikesiyle karşı karşıya kalan ülkemize, sonra partimize, en nihayetinde Antalyamıza hayırlar getirmesini diliyorum. Bugün buradan çıkacak sonucunda önümüzdeki yerel seçimlerde bir dönemler Milliyetci Hareket Partisinde olan belediye başkanlığının ve çeşitli sebebler sonucunda kaybedilen Kepez Belediye Başkanlığının tekrar kazanılması noktasında hayırlar getirmesini cenabı Allah'da niyaz ediyorum." dedi.

2,5 senedir il başkanlığı yaptığını belirten Kaya; "Şükürler olsun ki MHP'nin yüzünü kızartacak, sizlerin yüzünü kızartacak, genel başkanımızın yüzünü kızartacak hiçbir şeyin altına imza atmadım. Bugüne kadar ne yaptıysak Miliyetci Hareket Partisinin en fazla oy almasını, en yukarıya çıkmasını sağlamak için yaptık. Sizlerin dilek ve temennilerini genel merkemize sunduk. Benim yaşadığım bir çok sıkıntıyı sizler çok iyi biliyorsunuz. Bu konuda takdirleri sizlere bırakıyorum. Bugüne kadar 18 ilçe kongresi tamamladık ve Allahın izniyle MHP Antalya ilimizde tam bir demokrasi dersi vermiştir." dedi.

Bazı partililerin yaşadığı üyelikten silinme olayının kendilerine mal edilmeye çalışıldığını belirten Kaya; "Yargıtaydaki yapılan incelemelerden sonra genel merkez tarafından ilçelere gönderilen üyelik bilgilerinin güncellenmemesinden ötürü bu sorunun yaşandığını, bu sorunun kendileriyle alakalı olmadığını söyledi. Kongrede yarışan adayların üçününde safkan ülkücü olduğunu belirten Kaya, üç arkadaşımıda kimseye tartıştırmam dedi. Medya'da çıkan Atahan Acar Erdal Öner'in adamı haberlerine de değinen Kaya; bir dönemler Erdal Öner'in partiye geçmesini isteyen arkadaşlarımız bugün bir arkadaşımızı Erdal Öner'in adayı olduğu noktasında sıkıştırıyorlar.

Yazık üzülerek söylüyorum, yazık Atahan Acar'ı ben 25 senedir tanıyorum. Bu hareketin içinde hizmeti vardır. İşlerinden dolayı bir süre ara vermiştir. Bir çok arkadışımız biliyor ki; Milliyetci Hareket Partisi sıkıntılı dönemlerinde kapısını çaldığı zaman bu arkadaş partili, ülkücü. Aday çıkıncaya kadar partili ve ülkücü, aday çıkınca da cemaatçi oluyor, onun bunun adamı oluyor, ya biz neciyiz? bu hareketi bunları yapanlara bırakmıyıcaz arkadaşlar. diyerek sözlerine son verdi.

Kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı Yozgat Miletvekili Sadri Durmaz, MHP Genel Başkan Yardımcısı Antalya Miletvekili Prof. Dr. Tunca Toskay, Antalya Miletvekili Doç. Dr. Mehmet Günal, MHP MYK üyesi Kemal Çelik, Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe, MHP Antalya İl Başkanı A. Adnan Kaya ve İl Yönetimi, Antalya Ülkü Ocakları Başkanı E. Serkan Uysal, MHP İlçe Başkanları Mhp Muratpaşa Eski İlçe Başkanı Osman Çetin ülkücü camianın önde gelen isimleri katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Süleyman Kılınç Antalya Kepez Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title