Haberler

Mevlüt Erdinç: Türkiye'den Transfer Teklifi Almadım

Güncelleme:

Hannover 96'nın, Fransa'nın Saint Etienne takımından transfer ettiği ve 3 yıllık sözleşme imzaladığı Mevlüt Erdinç, "Hannover 96'da olmaktan çok mutluyum." dedi.

Almanya Bundesliga takımlarından Hannover 96'nın, Fransa'nın Saint Etienne takımından transfer ettiği ve 3 yıllık sözleşme imzaladığı milli futbolcu Mevlüt Erdinç, "Hannover 96'da olmaktan çok mutluyum" dedi.

Geçen sezon mücadele ettiği Bundesliga'da zor günler yaşayan ve son haftalarda aldığı puanlarla ligde kalan Hannover 96 takımı bu sezon işi sıkı tutuyor. Takımı güçlendirmek için transferler yapan Hannover en son olarak kadrosuna milli futbolcu Mevlüt Erdinç'i kattı. Erdinç'le 2018 yılına kadar sözleşme imzalayan Hannover 96 pazar günüde taraftarlar günü düzenledi. HDI Arena'da düzenlenen taraftarlar gününe Hannover 96 takımı da tam kadro olarak katıldı. Futbolcular ve teknik ekip taraftarlara imza dağıttı.

"Türkiye'den teklif almadım"

Hannover 96'ya transfer olduğu için mutlu olduğunu açıklayan Mevlüt Erdinç, Türkiye'den hiçbir takımdan resmi transfer teklifi almadığını söyledi. Taraftarlar gününden ayrılırken stadyum dışında kendisini bekleyen Türk gençlerine imza veren Mevlüt Erdinç, "Burada olmaktan çok mutluyum. Başarılı olmak için geldim. Henüz burayı tanımıyorum ama en kısa zamanda tanıyacağım" dedi.

Türkiye'den büyük takımlarında transfer listesinde bulunan milli futbolcu, "Türkiye'den transfer teklifi almadım. Sadece bazı takımlarla görüşme oldu ancak bu resmi teklif seviyesine gelmedi" diye konuştu.

Gündem Erdinç

Hannover 96'da gündem 28 yaşındaki milli futbolcu Mevlüt Erdinç. Takımın Sportif Direktörü Dirk Dufner ile Teknik Direktör Michael Frontzeck, Erdinç'in Hannover 96'ya büyük güç katacağı dair açıklamalar yaptılar. Kulübün resmi web sitesinden Mevlüt Erdinç transferi ile ilgili açıklama yapan Dufner ile Frontzeck, "Zor bir transfer oldu. Erdinç çok iyi ve kendisini ispatlamış bir golcü. Bize güç katacak" dediler. - Hannover

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Saint Etienne Mevlüt Erdinç Hannover Fransa Politika Güncel Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 23 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Trafik kazası tespit tutanağı nasıl doldurulur? Kaza raporu E-devlet sorgula! Kaza Tespit Tutanağı nedir, nasıl yazılır? Resmi Gazete bugün (23 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 23 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title