Haberler

Mersin'de Ocak Ayın da Deniz Keyfi

Mersin'de ocak ayın da deniz keyfiMersin'in Erdemli ilçesine tatil için gelenler hava sıcaklığının yaklaşık 20 dereceyi bulması nedeni ile kendilerini Akdeniz'in mavi sularına atarak yılın ilk günün de denizin tadını çıkarttı.

Mersin'de ocak ayın da deniz keyfi

Mersin'in Erdemli ilçesine tatil için gelenler hava sıcaklığının yaklaşık 20 dereceyi bulması nedeni ile kendilerini Akdeniz'in mavi sularına atarak yılın ilk günün de denizin tadını çıkarttı.

Türkiye'nin dört bir tarafı kara kışa teslim olurken, tarihi ve turistik Kızkalesi Mahallesi'ne yeni yıl tatiline gelenler, ocak ayının ilk gününde denize girdi. Yılın 300 günü güneş gören Kızkalesi'nde yazdan kalma bir günün tadını çıkartanlar Akdeniz'in mavi sularında kulaç atarak keyfini çıkarttı. Bazı tatilciler de kumsalda gezerek güneşli günü fotoğraflarla ölümsüzleştirmeyi ihmal etmedi. Türkiye'nin farklı bölgelerinden tatil için gelerek denize giren vatandaşlar, Kızkalesi çok güzel, burada olmaktan çok mutluyuz. Güneş adeta burada devamlı doğup gülüyor. Kızkalesi'ni çok sevdik. Tekrar tatil için buraya geleceğiz dedi. Mersin Turizm İşletmecileri Derneği Onursal Başkanı turizmci Mustafa Kale, Bölgemizde havanın çok güzel olması, çevre illerden gelen tatilcilerin denize girmesine neden oluyor. Bu da bizi gerçekten mutlu ediyor. Ülkemizin birçok yerinde kar kış yaşanırken Kızkalesi'nin mavi bayraklı plajında insanların denize girmesi, Mersin'de turizmin yılın döneminde yapılabilirliğinin bir göstergesidir diye konuştu. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün verilerine göre kentte en düşük sıcaklık 11 en yüksek sıcaklık 20 derece olarak belirlenirken, salı günü de havanın güneşli olacağı bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kızkalesi Erdemli Akdeniz Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title