Haberler

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı'nda Mobil Kuaför Hizmeti Sunuyor

Güncelleme:

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 'Mobil Kuaför' hizmeti Kurban Bayramı'nda da vatandaşlara hizmet götürmeye devam ediyor. Kırsalda kuaförü olmayan ya da kuaföre gidemeyenler için hizmet veren Mobil Kuaför aracı, Kurban Bayramı'nda da mahalle mahalle gezerek, vatandaşların ayağına gidiyor. Her zaman olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da Mobil Kuaför'de vatandaşlara saç kesimi, saç boyası, ve tıraş yapılıyor. Kullanılan makas, ustura, tarak ve cımbız gibi ekipmanlar titizlikle her kullanım sonrası dezenfekte ediliyor. Kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı bölümleri bulunan araçta, Büyükşehir'in usta berber ve kuaförleri, kadınlar, erkekler ve çocukların saç kesimlerini gerçekleştiriyor. Mobil Kuaför aracı ile berber veya kuaför olmayan yerleşim yerlerinde verilen hizmetle, maddi yönden de vatandaşlar büyük bir yükten kurtarılmış oluyor. Dalakderesi Mahalle Muhtarı Muzaffer Çelen, verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, 'Herhalde Türkiye'de birkaç belediyede var bu mobil kuaför hizmetleri. Gidemeyenler var, yaşlılarımız var, gidip de berberi bilmeyenler bile var. Geliyorlar burada rahat rahat tıraşlarını oluyorlar. Sağ olsun Başkanımıza da bir dua ediyorlar. Herkes işine, gücüne bakıyor. Hem vakitten de kazanmış oluyorlar. Bu hizmeti sunan başta Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer'e ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Herkes bu işten memnun, bizler de memnunuz. Başkanımızın hizmetleri sadece kuaför ile de kalmıyor maşallah. Altyapı olsun, yollarımız olsun her konuda sağ olsun Başkanımız bizim yanımızda. Gerçekten diyorum biz yıllarca alamadığımız hizmetleri Vahap Seçer Başkanımızın sayesinde aldık mahallemize' dedi. Mobil Kuaför hizmetinden faydalanan vatandaşlar da memnuniyetlerini dile getirerek, bu hizmetin kendilerine büyük kolaylık sağladığını ve Başkan Vahap Seçer'e teşekkür ettiklerini belirttiler.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin 'Mobil Kuaför' hizmeti Kurban Bayramı'nda da vatandaşlara hizmet götürmeye devam ediyor. Kırsalda kuaförü olmayan ya da kuaföre gidemeyenler için hizmet veren Mobil Kuaför aracı, Kurban Bayramı'nda da mahalle mahalle gezerek, vatandaşların ayağına gidiyor.

Her zaman olduğu gibi Kurban Bayramı'nda da Mobil Kuaför'de vatandaşlara saç kesimi, saç boyası, ve tıraş yapılıyor. Kullanılan makas, ustura, tarak ve cımbız gibi ekipmanlar titizlikle her kullanım sonrası dezenfekte ediliyor. Kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı bölümleri bulunan araçta, Büyükşehir'in usta berber ve kuaförleri, kadınlar, erkekler ve çocukların saç kesimlerini gerçekleştiriyor. Mobil Kuaför aracı ile berber veya kuaför olmayan yerleşim yerlerinde verilen hizmetle, maddi yönden de vatandaşlar büyük bir yükten kurtarılmış oluyor.

ÇELEN: "YILLARCA ALAMADIĞIMIZ HİZMETLERİ VAHAP SEÇER BAŞKANIMIZIN SAYESİNDE ALDIK"

Dalakderesi Mahalle Muhtarı Muzaffer Çelen, verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Herhalde Türkiye'de birkaç belediyede var bu mobil kuaför hizmetleri. Gidemeyenler var, yaşlılarımız var, gidip de berberi bilmeyenler bile var. Geliyorlar burada rahat rahat tıraşlarını oluyorlar. Sağ olsun Başkanımıza da bir dua ediyorlar. Herkes işine, gücüne bakıyor. Hem vakitten de kazanmış oluyorlar. Bu hizmeti sunan başta Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer'e ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Herkes bu işten memnun, bizler de memnunuz. Başkanımızın hizmetleri sadece kuaför ile de kalmıyor maşallah. Altyapı olsun, yollarımız olsun her konuda sağ olsun Başkanımız bizim yanımızda. Gerçekten diyorum biz yıllarca alamadığımız hizmetleri Vahap Seçer Başkanımızın sayesinde aldık mahallemize" dedi.

VATANDAŞLAR MOBİL KUAFÖR HİZMETİNDEN MEMNUN

Dalakderesi'nde yaşayan ve Mobil Kuaför hizmetinden faydalanan Necla Kılıç, "Mobil Kuaför hizmetini çok güzel buldum ve çok memnunum. Çok iyi bir his. Daha önce saçımı kendim kesiyordum, bir yere gidemiyordum. Çok iyi oldu, çok memnun olduk, çok teşekkür ederiz. Mobil kuaförden çok memnun kaldım. Vahap Başkanımıza da bu hizmetleri sunduğu için çok teşekkür ederim.  Saçlarım da güzel oldu" diye konuştu.

Mobil kuaför hizmetinden yararlanan vatandaşlardan Elife Doğan da "Vallahi çok memnun oldum. Sağ olsun 150-200 TL para ödemekten kurtardı bizi. Bu hizmeti veren Vahap Seçerimize ve buraya gelenlere teşekkür ederim. Bugün saçımı kestirdim, boyattırdım. Çok teşekkür ederim, çok memnun kaldım. Herkese iyi bayramlar" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı Vahap Seçer Türkiye Kurban Kuaför Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title