Haberler

Meram'da Kış Fotoğraf Yarışması ödül töreni Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirildi

Güncelleme:

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, fotoğraf yarışmalarının ilçenin tanıtımı için önemli organizasyonlardan olduğunu belirterek ilgi gösteren ve emek veren tüm fotoğraf sanatçılarına teşekkür etti.

Geçtiğimiz günlerde sonuçlanan ' Meram'da Kış' fotoğraf yarışması ödül töreni ve sergi fotoğrafseverleri buluşturdu. Meram Belediyesi Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilen ödül törenine Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, Konya Fotoğraf Amatörleri Derneği (KONFAD) Başkanı Erkan Mumcu, Meram Belediyesi Meclis Üyeleri, Meram Muhtarları, ödül alan fotoğrafçılar ve fotoğraf sanatçıları katıldı.

KONFAD BAŞKANI MUMCU; "DESTEKLERİNDEN DOLAYI BAŞKAN KAVUŞ VE EKİBİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Konuşmasına başta fotoğraf ve fotoğraf sanatçıları olmak üzere tüm sanat dallarına verdiği destekten dolayı Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve ekibine teşekkür ederek başlayan Konya Fotoğraf Amatörleri Derneği (KONFAD) Başkanı Erkan Mumcu, "Bu destekler ve etkili organizasyonlar sayesinde Meram'da her kesimden insan sanatla artık içiçe. İçinde bulunduğumuz Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi de bu desteklerin bir abidesi niteliğinde. Tantavi'de gerçekleştirilen fotoğraf sergileri ve etkinlikleri ile Meram Belediyesi'nin fotoğraf sanatına karşı gösterdiği yakın ilgi Meram ve Tantavi fotoğrafseverler için bir yuva haline geldi. Bu güzel çalışmaların bundan sonra da devam etmesi en büyük temennimiz" diye konuştu.

BAŞKAN KAVUŞ; "FOTOĞRAF GİBİ GÜÇLÜ BİR SANATI MERAM'IN TANITIMI İÇİN KULLANIYORUZ"

Gerek sanatsal gerekse belge niteliğinde olan fotoğrafçılığın günümüzdeki rolünden bahsederek konuşmasına başlayan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bazen binlerce sayfada anlatılacak bir şeyi bazentek bir fotoğraf karesinin anlattığına vurgu yaptı. Böylesi güçlü bir sanatı Meram'ın anlatımı ve tanıtımı için kullanmak amacıyla bu yarışmaları organize ettiklerinin altını çizen Başkan Kavuş, konuşmasını şöyle sürdürdü; "4 mevsimi de birbirinden güzel Meram sanatçılara hem ilham hem de sanatlarını ortaya koyabilmeleri için imkan veriyor. 'Meram'da Kış' Fotoğraf Yarışmasına katılan fotoğraf sanatçılarımız Meram'ın yeşilini, doğal ve tarihi güzelliklerini, her yönüyle güzel insanlarını fotoğraf karelerine sığdırarak bize bu güzel ilçeyi yeniden anlatmanın yanı sıra ilçemizin tanıtımına katkıda bulundular. Yarışmaya katılan fotoğrafları görünce yarışmanın amacına ulaştığını anlıyoruz. Derece alsın almasın yarışmaya katılan herkese teşekkür ediyorum. Ellerinize, emeklerinize, yüreklerinize sağlık."

Konuşmaların ardından yarışmada ilk üçe girenlere, mansiyon ve sergileme ödülü kazananlara ödülleri Başkan Mustafa Kavuş, KONFAD Başkanı Erkan Mumcu ve Meram Meclis üyeleri tarafından takdim edildi. Tören, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Meram Belediyesi Mustafa Kavuş Hisarcık Meram Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title