Haberler

Meclis Lojmanları Yıkılıyor

Güncelleme:

Meclis kampüsü içindeki yer alan lojmanların yıkımına başlandı. Yıkılan binaların yerine yeşil alan yapılacak.

Meclis kampüsü içinde yer alan lojmanlar, kalan personel tarafından boşaltılarak yıkımına başlandı. TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu, yaptığı açıklamada, daha önce taburda görevli askerlerin kullandığı lojmanların yıkıldığını hatırlatarak, Meclis personelinin kullandığı binaların  da yıkımına karar verildiğini ifade etti. Meclis personelinin boşalttığı lojmanların yıkımına bu sabah başlandığını anlatan Neziroğlu, yıkılan binaların yerininin yeşil alan olacağını söyledi.

YIKIM 1 AYDA TAMAMLANACAK

Yıkımın bir ay içinde tamamlanmasının hedeflendiğini kaydeden Neziroğlu, "Meclis yerleşkesi içinde yeni binanın da yapılmasıyla bina yoğunluğu arttı. Bina yoğunluğunun azaltılması amacıyla lojmanların yerine yeni bina yapılmayacak, bu alanlar yeşil alan olarak korunacak. Kampüs içinde lojman bulunmayacak" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

İrfan Neziroğlu Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

kemal abikestero@mynet.com:

Şu diğer memur lojmanlarınıda yıkıp yenisini bir an evvel yapsanızda deprem olmadan ne güzel olurdu.. nolurdu yapsanız..

1
0
yanıtYanıtla
tarafsıztroy34t@yahoo.com:

herşeyi devletten bekleme bedavacı çalış evini al içine otur neymiş lojman yıkın bütün lojmanları gercek adalet o zaman sağlanır

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title