Haberler

Mardin Derik'te Olaylı Maç

Mardin Derik'te olaylı maçMARDİN'in Derik İlçesi'nde oynan Derikspor-Kızıltepe Fıratspor maçının ardından çıkan olaylara polis biber gazı ve TOMA'larla müdahale etti.

Mardin Derik'te olaylı maç

MARDİN'in Derik İlçesi'nde oynan Derikspor- Kızıltepe Fıratspor maçının ardından çıkan olaylara polis biber gazı ve TOMA'larla müdahale etti.

Mardin 1.Amatör Kırmızı Grup'ta mücadele eden Derikspor, bugün evinde Kızıltepe Fıratspor takımını ağırladı. Derik Stadyumundan oynanan ve ev sahibi takımın 2-0 kazandığı maçın ardından Kızıltepe Fıratspor futbolcuları ile Derikspor taraftarı arasında sözlü sataşma yaşandı. Konuk ekip ile evsahibi taraftarın tartışmaları büyümesi üzerine gerginlik yaşandı. Stadın çevresinde görevli polisler olaya müdahale ederek, taraftarı dağıtmaya çılıştı. Burada uzaklaşan taraftan ilçe merkezine giderek slogan attı. Güvenlik güçlerinin dağılın uyarılarına taş atarak karşılık veren Derikspor taraftarlarını polis, biber gazı TOMA'lardan sıktığı tazyikli su ile dağıttı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kızıltepe Mardin Derik Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title