Haberler

Malatya'da Atatürk'e Hakaret Ettiği Öne Sürülen Öğretmen Hakkında Soruşturma

Güncelleme:

Malatya'da Mustafa Kemal Atatürk'e ve Cumhuriyet'e hakaret ettiği iddiasıyla bir öğretmen hakkında soruşturma başlatıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, iddiayla ilgili 2 müfettiş görevlendirdi.

Malatya'da bir öğretmenin sosyal medya üzerinden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'e ve Cumhuriyet'e hakaret ettiği iddiasıyla ilgili inceleme başlatıldı.

ŞİKAYET ULAŞINCA HAREKETE GEÇİLDİ

AA'nın haberine göre, Malatya Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte bir ilkokulda öğretmenlik yapan kişinin Atatürk ve Cumhuriyet'e sosyal medya üzerinden çeşitli paylaşımlarda bulunarak hakaret ettiği iddiasıyla ilgili şikayetin kendilerine ulaştığını bildirdi.

"BAŞLATILAN İNCELEME SÜRMEKTEDİR"

Tatlı, şikayet üzerine hemen inceleme başlatıldığını belirterek, "Konuyla ilgili iki müfettişimiz görevlendirilmiş ve başlatılan inceleme sürdürülmektedir. Kamuoyunun bilgilerine sunarız." ifadelerini kullandı.

CHP'Lİ AĞBABA AÇIKLAMA YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında dikkat çeken sözler sarf etti. Ağbaba, Malatya'da bir ilkokul öğretmeninin Atatürk'e yönelik ağır hakaretler etmesine karşı bir açıklama yaptı.

"BUNUN HESABINI SORACAĞIZ"

Ağbaba, bir ilkokul öğretmeninin Atatürk için, "20. asrın gördüğü en büyük şeytan" dediğini ifade ederken, "Bunun hesabını soracağız. Bir hafta içerisinde işlem yapılmazsa, il örgütümüz o okulun önüne gidip eylem yapacak" diye belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Malatya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title