Haberler

Lassa Ramazanda Bin 455 Sürücü ile Görüştü

Lassa, bu yıl ilk kez gerçekleştirdiği Ramazan Şenliği kapsamında 8 şehirde 15 gıda halini ziyaret ederek bin 455 sürücüye ulaştı.

Lassa, bu yıl ilk kez gerçekleştirdiği Ramazan Şenliği kapsamında 8 şehirde 15 gıda halini ziyaret ederek bin 455 sürücüye ulaştı.

Şirket açıklamasına göre Lassa, bu yıl ilk kez gerçekleştirdiği Lassa Ramazan Şenliği projesi ile hafif ve ticari araç kullanıcılarına destek verdi.

Ticari araçlarda lastik diş derinliği konusunda farkındalık artırmayı amaçlayan Lassa Ramazan Şenliği kapsamında ilk ziyaret 22 Haziran'da İstanbul Mega Center Gıda Toptancısı'na gerçekleştirildi.

Etkinlik boyunca 8 farklı şehirde 15 gıda halini ziyaret eden Lassa ekibi, hal esnafı, hafif ticari ve ticari araç şoförleriyle bir araya gelerek ücretsiz lastik muayenesi yaptı.

Toplamda bin 455 sürücüye ulaşan Lassa Ramazan Şenliği ekibi, sürücülerle sahurda da bir araya gelerek ikramlarla ve oyunlarla trafikte emniyetli sürüş konusunda reflekslerin önemine dikkati çekti.

Sürücülerle yapılan görüşmeler sonucunda, yoğun çalışma programı nedeniyle lastiklerini yenileyemeyen sürücülerin bilinçli olmasına karşın, yasal sınıra çok yakın veya altında kalan lastikler kullandığı belirlendi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Brisa Tüketici Ürünleri Pazarlama Direktörü Egemen Atış, hem yaz hem de kış lastiklerindeki diş derinliğinin trafikte emniyetli sürüş için en önemli unsurlardan birisi olduğunu bildirdi.

Brisa olarak lastikleri Türkiye'deki her türlü iklimsel ve coğrafi şartlar ile müşteri beklentilerini gözeterek geliştirdiklerini aktaran Atış, en zorlu koşullarda test ettikleri lastiklerde sürekli iyileştirmeler yaparak mükemmel performansın izini sürdüklerini dile getirdi.

Lastiklerin değişken koşullarda tutuş sağlayarak, sürücüye emniyetli, sağlam, konforlu ve çevreci bir sürüş deneyimi yaşatabilmesi için diş derinliğinin yasal sınırın üzerinde olması gerektiğini anlatan Atış, "Sürüş emniyeti açısından büyük önem taşıyan bu konuya dair bilinci artırmak için ramazan ayı boyunca 8 şehirde 15 gıda halini ziyaret ederek hafif ticari araç sürücülerinin araçlarında ücretsiz lastik diş derinliği ölçümü yaptık ve onları emniyetli sürüş konusunda bilgiler paylaştık" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul BRİSA Lassa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title