Haberler

Edirne'de, Boşnakça ve Arapça İlahilerin Sesi Yükseldi

Güncelleme:

Edirne'de, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, Sırbistan Sancak bölgesinden gelen grup, Türkçe, Boşnakça ve Arapça ilahiler seslendirdi.

Edirne'de, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında, Sırbistan Sancak bölgesinden gelen ilahi grubu, Türkçe, Boşnakça ve Arapça ilahiler seslendirdi.

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Edirne Müftülüğü, Saraçlar Caddesi'nde etkinlik düzenledi.

İl Müftüsü Emrullah Üzüm, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımının da konser verdiği programda, haftayı "Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet" konusunu ön planda tutarak farklı etkinliklerle kutlayacaklarını söyledi.

Kutlu Doğum Haftası'ndaki coşkunun ömür boyunca devam etmesini dileyen Üzüm, ''Sizlerin kalbindeki, samimi peygamber efendimizin sevgisini çok iyi biliyorum. Allah hepinizden razı olsun. Edirne, kutlu doğum programlarına çok ilgi gösteriyor. Bu kent bir medeniyet şehri, Osmanlı'ya 100 yıl başkentlik yapmış. Ayrıca Edirne İstanbul'un fethini hazırlayan şehirdir'' diye konuştu.

Programda daha sonra, Edirne Valisi Hasan Duruer'in daveti üzerine kente gelen Gülistan İlahi Grubu, Türkçe, Boşnakça ve Arapça ilahiler seslendirdi.

-boşnakça

-arapça

-ilahi

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Emrullah Üzüm Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title