Haberler

Kütahya'da "Kent İçi Trafik ve Ulaşım Çalıştayı" başladı

Güncelleme:

Kütahya'da, şehir içi trafik sorununun çözümüne ilişkin belediye tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında düzenlenen "1. Kent İçi Trafik ve Ulaşım Çalıştayı" başladı.

Kütahya'da, şehir içi trafik sorununun çözümüne ilişkin belediye tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında düzenlenen "1. Kent İçi Trafik ve Ulaşım Çalıştayı" başladı.

Belediye Başkanı Alim Işık, belediye hizmet binasındaki çalıştayda yaptığı konuşmada, bu etkinliği, Kütahya için ortak ve en önemli sorunlardan biri olarak gördükleri kent içi ulaşım ve trafik sorununa çözüm amacıyla düzenlediklerini söyledi.

Çalıştayın temel amacının Kütahyalıların görüşleri alınarak trafik ve ulaşım sorunlarını çözmek olduğunu belirten Işık, şunları kaydetti:

"Şehrimizin 66 mahallesinin ortak sorunu nedir diye bir soru sorulsa tamamından gelecek tek bir cevap var, trafik. Seçim öncesi gittiğimiz her mahallede mutlaka trafik ve ulaşımla ilgili birçok sorunla karşılaştık. Çözüm önerimiz şu demek yerine böyle bir çalıştay sözü verdik. Öncelikli olarak yaz tatilinde acil çözüm bekleyen trafik ve ulaşım sorunlarına neşter vurmak istiyoruz."

Yarın son bulacak çalıştayda, bütün tarafların katılımıyla trafik sorunuyla ilgili her şeyin konuşulacağını dile getiren Işık, "Bir kentin ulaşımla ilgili bir sorunu varsa, o kentte huzur yoktur. Burada trafik ve ulaşıma dair her türlü sorunu konuşacağız. Mutlaka çözüm odaklı bir çalıştay olmasını arzu ediyoruz. Ne konuşacaksak burada konuşalım, doğru ya da yanlış her şey burada konuşulsun istiyoruz." dedi.

Katılımcıların da görüşlerinin alındığı çalıştayın ilk gün oturumlarında, Kütahya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Burak Uludağ, Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Mehmet Erdem ile İl Trafik Şube Müdür Vekili Erkay Arıcı sunumlar yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Kütahya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title