Haberler

Kütahya'da Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Güncelleme:

Kütahya'da, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için Ulu Cami'de gıyabi cenaze namazı kılındı, dua edildi. KÜSİDAP Başkanı Ülfet Balon, Gazze'nin direnişiyle tüm dünyaya ders verdiğini belirterek, İsrail ile ihracat kısıtlaması kararını olumlu bulduklarını söyledi.

Kütahya'da, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için Ulu Cami'de gıyabi cenaze namazı kılındı, dua edildi.

Kütahya Sivil Toplum Kuruluşları Dayanışma Platformu (KÜSİDAP) öncülüğündeki programda, cuma namazının ardından gıyabi cenaze namazı kılındı.

KÜSİDAP Başkanı Ülfet Balon, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gazze'nin, direnişiyle tüm dünyaya ders verdiğini söyledi.

İsrail saldırıları altındaki Filistinlilerin yanında olmaya devam edeceklerini belirten Balon, "Dualarımız ısrarlı bir şekilde devam edecek. Yardımlarımız, boykotumuz kesintisiz sürecek. Ne Gazze'de ne başka coğrafyalarda tüm zulümlerin kökü kazınıp, tüm zalimlerden hesap sorulana kadar durmayacağız. Yeryüzünde direnişin ve umudun adı olan Gazze, zaferin de adı olacak inşallah." diye konuştu.

Balon, Türkiye'nin İsrail ile ihracat kısıtlaması kararını olumlu bulduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Kütahya İhracat İsrail Gazze Cami İnsan Hakları Dış Politika Politika Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title