Haberler

Kuşadası'nda Kruvaziyer Turizmi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Kuşadası Limanına yanaşan Celebrity Reflection isimli gemiden ve Kuşadası'na ilk seferini gerçekleştiren Carnival Vista, isimli geminin detay görüntüsü. Yolcuların gemiden inerken görüntüsü Tura Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Erkunt Öner ile röportaj Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ile röportaj Kuşadası'nda kruvaziyer turizmi Dünyanın en büyük ve lüks gemilerinden biri olarak gösterilen "Carnival Vista", Kuşadası'na geldi Dünyanın en büyük ve en lüks kruvaziyerlerinden biri olduğu belirtilen "Carnival Vista", Kuşadası'na ilk seferini yaptı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Kuşadası Limanına yanaşan Celebrity Reflection isimli gemiden ve Kuşadası'na ilk seferini gerçekleştiren Carnival Vista, isimli geminin detay görüntüsü.

Yolcuların gemiden inerken görüntüsü

Tura Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Erkunt Öner ile röportaj

Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ile röportaj

Kuşadası'nda kruvaziyer turizmi

Dünyanın en büyük ve lüks gemilerinden biri olarak gösterilen "Carnival Vista", Kuşadası'na geldi

Dünyanın en büyük ve en lüks kruvaziyerlerinden biri olduğu belirtilen "Carnival Vista", Kuşadası'na ilk seferini yaptı.

Güvenlik gerekçesiyle İzmir rotası değiştirilen gemi, sabah saatlerinde Kuşadası Ege Ports Limanına yanaştı.

322 metre uzunluk ve 48 metre genişliğindeki 15 katlı gemiyi gören vatandaşlar ve turistler, geminin fotoğrafını çekmek için birbiriyle yarıştı.

678 iç, bin 75 dış kabin bulunan gemi 4 bine yakın yolcu ve bin 500 mürettebatla dünyanın en büyük ve lüks kruvaziyerleri arasında yer alan Carnival Vista ile kente yaklaşık 55 bin turistin gelmesi bekleniyor.

Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentteki limanın dünyanın sayılı limanlarından biri haline geldiğini belirterek, "Yaşanan üzücü gelişmelerle birlikte sefer iptalleri sonrası limanımız farklılığını bir kez daha ortaya koymuştur. Carnival grubunun en yeni gemilerinden biri olan Carnival Vista'nın Kuşadası'nı tercih etmesi, gerek limanımızın güvenlik konusundaki yeterliliğini, gerekse hizmet kalitesini ortaya koymuştur." diye konuştu.

Gemi yolcularına Kuşadası'nda kültürel tur hizmeti verecek Tura Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Erkunt Öner ise normalde Carnaval Vista'nın İzmir Limanına gitmesini planladıklarını belirterek, "Kuşadası Limanını daha güvenli buldukları için seferlerini buraya aldı. Carnival Vista Kuşadası Limanına sezon boyunca 10 gemi seferi düzenleyecek. Türk turizmine ve Kuşadası'na hayırlı olsun." dedi.

Öte yandan "Celebrity Reflection" gemisiyle de çoğunluğu Amerikalı 3 bin 500 turist geldi.

Turistlerin Efes ve Kuşadası'nda düzenlenen tur programlarına katıldığı belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Serdar Akdoğan İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title