Haberler

Küçükkuyuport Evleri Artık Aqua Florya'da

Güncelleme:

Küçükkuyuport Evleri ikinci satış ofisi, İstanbul Florya'da bulunan Aqua Florya Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde açıldı.

Nuhoğlu-Gülsa İnşaat tarafından Edremit Körfezi'nde yapılan Küçükkuyuport Evleri'nin maketi ve evlerle ilgili hazırlanan videoların görülebildiği satış ofisi açıldığı ilk gün yoğun taleple karşılaştı.

Temmuz ayında hayatın başladığı, Nuhoğlu-Gülsa İnşaat tarafından Edremit Körfezi'nde deniz kıyısında konumlanan Küçükkuyuport Evleri'ni 3 boyutlu olarak görmek isteyenler için Aqua Florya'ya satış ofisi açıldı.

Küçükkuyuport Evleri'nin maketi, evlerle ilgili hazırlanan videolar ve broşürlerin yer aldığı satış ofisi açıldığı ilk gün yoğun taleple karşılaştı.

İstanbul Florya'da bulunan Aqua Florya Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin birinci katında bulunan satış ofisinde Küçükkuyuport Evleri hakkında bilgi almak isteyen müşteriler için her türlü veri sağlanıyor.

Kaz Dağları'na komşu

Küçükkuyuport Evleri, özel mantolama sistemi ve ısıtma-soğutma imkânına sahip daireler; 12 ay boyunca Kaz Dağları'nın zengin bitki örtüsü, zeytin kokan ağaçları içinde ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

17 blokta 204 ayrıcalıklı konut ile bulunduğu bölgede, ayrıcalıklı yaşam imkanı sunan tek proje olma özelliği taşıyan Küçükkuyuport Evleri'nde daireler, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere farklı ihtiyaçlara uygun çözümler sunuyor.

Kaz Dağları Milli Parkı'na komşu, zeytin ağaçları ve çam sakızı kokuları arasında dünyanın en temiz oksijenini sunmak üzere tasarlanan projede hem yetişkinler hem de çocuklar için tüm detaylar düşünülmüş. Keyifli akşam gezintileri için geniş yürüyüş yolları yer alan projede, kendine ait özel plajı, yetişkinler ve çocuklar için ayrı olmak üzere 90 metre uzunluğunda 2 adet yüzme havuzu, çocuk oyun alanı bulunuyor.

Nuhoğlu İnşaat hakkında:

1986 yılında inşaat sektöründe hizmet vermeye başlayan Nuhoğlu İnşaat, dinamik karakteri ile büyük projelere imza atıp sektörün önemli firmalarından biri haline gelmiştir. Hayata geçirdiği projelerde 'Hizmette Kalite' anlayışını hedef alarak, gelişen teknolojiye paralel çözümler üreten Nuhoğlu İnşaat; konut, özellikli yapılar, askeri, sağlık, kamu, altyapı, çevre düzenleme projeleri ve kent parkların yanı sıra yurtdışı projelerine de imza atmıştır.

Nuhoğlu İnşaat'ın bugüne kadar hayata geçirdiği önemli projeler arasında; Kazakistan Muratbayeva Lüks Konutları, Kazakistan Prime Plaza Alışveriş ve Eğlence Merkezi, Kocaeli Üniversitesi Lojmanları ve gibi konut projeleri, Selimiye Kışlası Nizamiye Kapısı ve Emniyet Sistemi İnşaatı ve İstanbul Levazım Maliye Okulu Şehitliği gibi askeri projeler, Gümüşsuyu Askeri Hastanesi ve Van 100. Yıl Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi gibi sağlık projeleri, Kadıköy Belediyesi Ambalaj Atıkları Geri Dönüşüm Merkezi ile Çengelköy Vapur İskelesi, Kadıköy Vapur İskelesi ve Karaköy Denizcilik İşletmeleri Binası gibi kamu projeleri, Edirnekapı – Metris Arası Yol ve Altyapı Tesisleri İnşaatı gibi altyapı projeleri yer almaktadır.

Nuhoğlu İnşaat'ın ayrıca, Küçükkuyu Port Lüks konut, Florya Akvaryum Kompleksi (Aqua Florya Eğlence ve Alışveriş Merkezi), Sinan Erdem Spor Salonu, Bursa Hayvanat Bahçesi ve İstanbul Cebeci Spor Kompleksi gibi özellikli çalışmalarda da imzası bulunmaktadır

Kaynak: Bültenler / Güncel

Edremit Körfezi Kazakistan İstanbul Güncel Haberler

title