Haberler

Köpeğin Çocuğa Saldırdığı Anlar Güvenlik Kamerasında

Güncelleme:

İzmir Karabağlar'da arkadaşlarıyla birlikte bakkala gittiği sırada köpeğin saldırısına uğrayan çocuğun sağ kulağı koptu.

Karabağlar ilçesinde köpeğin saldırdığı bir çocuğun kulağı koptu Karabağlar ilçesinde köpeğin saldırdığı bir çocuk yaralandı.

VATANDAŞLAR KURTARDI

Alınan bilgiye göre, Yeşilyurt Sevgi Yolu'nda arkadaşlarıyla bakkala giden Kerem Berat İşcan'a (3), bu sırada Ş.G'ye ait köpek saldırdı. İşcan, vatandaşların müdahalesiyle kurtarıldı.

SAĞ KULAĞI KOPTU

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kerem'in sağ kulağının koptuğu, kafasından da yaralandığı belirlendi. Plastik Cerrahi Servisine kaldırılan İşcan'ın tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: AA / Güncel

Karabağlar Yeşilyurt İzmir Politika Güncel Haberler

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Bakmadan Geçme

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 23 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Çorum'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! Çorum'da deprem şiddeti kaç, merkez üssü neresi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru nasıl olur? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları ve Eyvah Eyvah 2 özeti! Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 2 hangi il ve ilçede çekildi? Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu! Yönetimde Acun Ilıcalı var mı? ÖSYM YKS 2024 sınav giriş belgeleri erişime açıldı! YKS YER SORGULAMA EKRANI İnci Taneleri CANLI izle! 23 Mayıs Nisan İnci Taneleri 16. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! #128250 Heimlich manevrası nedir? Heimlich manevrası nasıl uygulanır? Buz Yolu filmi oyuncuları kim? Buz Yolu filmi konusu, oyuncuları! Buz Yolu ne zaman nerede çekildi? #128250
Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500

Yorumlar (49)

Altug:

sahibi olan asil iti olduresiye doveceksin. . kopek besleyenler zaten piskolojik rahatsizligi olan ezik tiplerdir. . Allah o hayvanlari evinizde besleyin diye mi yaratti , asil iti suruleri sizlersiniz. . kadinin birinide gecenlerde eskisehirde kopekler parcaladi artislik yapip ekmek goturuyordu o kadar ac insan varken ne modern diyeceklerdi ya gordu modernligi. . Gayri fitri seyler yapmayin o cocugun kulagimi onemli sizin akil hastaligi it sevginiz mi. . manyaklar. . lanet olsun sizin gibi cahillere.

52
0
yanıtYanıtla
N.KARA:

İNSAN NEDEN PİTBUL TAŞIR KARDEŞİM BU KADARMI ÖTLEK BU KADARMI TIRSAKSIN

31
1
yanıtYanıtla
Esma:

köpek taşıyan besleyen embesillerin Allah cezasını versin inşallah saldırgan bir hayvanı ne diye beslersiniz geçen yolda yürüyorum arabadan bunu gibi bir it düştü fırladı arabadan kaçıyor gibiydi tamda hedefinde ben vardım nasıl koştuğumu bile hatırlamıyorum ne diye insanları korkutup zarar verirsiniz anlamıyorum şerefsizsiniz kızınız bacınız yok mu sizin

32
0
yanıtYanıtla
Laz Mobil-ANDROID:

türk polisi gibi saldırdı

2
28
yanıtYanıtla
ahmet:

İçimden hep şu geçiyor, koyucam belime tabancayı, yolda nerede kimin farketmez, pitbul görünce yaklaşıp pitbulun kafasına sıkıp gebertmek, sahibi dellenirse onun da ayaklarına. bi bitmediniz ya.

24
0
yanıtYanıtla
RamboDortmund:

Helal olsun o Amcaya cocuk a fazla zarar vermeden kurtarmis Devlet bu Amcanin davranisina karsi bir Hediye vermesi lazim helal olsun ellerinden operim boyle kopekler uyutulmasi lazim

24
0
yanıtYanıtla
SEZAR:

HAYVAN SEVERLER NEREDE ACABA

21
1
yanıtYanıtla
capkin:

ulen serefsizin cocugu köpegine sahip cikamiyorsan neden yaninda gezdiriyorun onuinsallah birgünde seni parca parca parcalarda geberir gidersin ne sucu var simdi o cocugun yazik belki cocuk bir kulahi hazarli olacak sadece sen vede senin köpeginden dolayi

21
1
yanıtYanıtla
N.KARA:

HER ŞEYİ DEVLETTEN BEKLEMEM GİDER O KÖPEĞİ VURURUM. . .

18
2
yanıtYanıtla
Alper:

bilmem neyin cocugu katil kopek tasiyor yaninda , omur boyu hapis cezasi vereceksin o pis itin it sahibine

19
0
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title