Haberler

Konyasporlu Tolga Ünlü Elazığspor Deplasmanı İle İlgili Açıklama Yaptı

Güncelleme:

Konyaspor oyuncularında Tolga Ünlü, takımın ilk 3 haftada mücadele anlamında diğer takımlardan bir farkının olmadığını sergilediği futbol ile ortaya koyduğunu ve yapılan yeni transferlerle daha da güçlendiklerini ifade etti.

Lige yeni yükselen bir ekip olarak sezona Fenerbahçe karşısında alınan unutulmaz galibiyetle iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Tolga Ünlü, " Sivasspor'a kaybettiğimiz maçta yakaladığımız fırsatları değerlendirebilsek kazanan taraf biz olacaktık. Ardından Kasımpaşa A.Ş. gibi bu ligin iyi kadrosuna sahip takımı karşısında 78.dakikaya kadar 1-0 önde götürdüğümüz maçı bize yakışmayan yediğimiz basit gollerle 2-1 kaybettik. Bizi bu maçta en çok üzen mücadelemizin karşılığını alamamak oldu. Ama daha ligin başındayız. Bu tür sonuçlar her takımın başına gelebilir. Lige milli maçlar nedeniyle verilen arayı günde çift antrenman yaparak iyi değerlendirdik. Hazırlıklarımız aynı ciddiyetle devam ediyor. Elazığspor ile deplasmanda oynayacağız. Elazığspor'dan daha kötü bir takım değiliz. Aramıza yeni katılan transferlerimizle daha da güçlendik. Elazığspor maçından iyi bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyoruz. Bu 1 veya 3 puanda olabilir. Çünkü Spor Toto Süper Lig'de alınan her puanın değerli olduğunu biliyoruz. Ama oraya 3 puan için gideceğiz. Bunu başaracak güce ve kadro kalitesine de sahibiz" şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fenerbahçe Elazığspor Tolga Ünlü Sivasspor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title