Haberler

Konya Dişçiye Geldiği İş Merkezinde Gelini ve Torunuyla Mahsur Kaldı

Dişçiye geldiği iş merkezinde gelini ve torunuyla mahsur kaldıKonya'da gelini ve torunu ile birlikte diş polikliniğinin bulunduğu iş merkezine giren Ali Şahin, bina giriş kapısının kapanması üzerine içeride mahsur kaldı.

Dişçiye geldiği iş merkezinde gelini ve torunuyla mahsur kaldı

Konya'da gelini ve torunu ile birlikte diş polikliniğinin bulunduğu iş merkezine giren Ali Şahin, bina giriş kapısının kapanması üzerine içeride mahsur kaldı. Balkona çıkarak çevredeki esnaflardan yardım isteyen Şahin, bina görevlisinin kapıyı açması üzerine dışarı çıkabildi.

Olay, saat 19.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Hastane Caddesi üzerinde bulunan bir iş merkezinde meydana geldi. İddiaya göre torununun 19.40'taki diş randevusu için iş merkezinde bulunan Beyhekim Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin alt katında bulunan özel bir diş polikliniğinin bulunduğu kata çıkan Ali Şahin, polikliniklerin kapalı olduğunu görünce binadan çıkmak istedi. Ancak aşağıya inen Şahin, kapının kilitli olduğunu fark etmesi üzerine balkona çıkıp çevredeki esnafdan yardım istedi. Esnafın bina görevlilerine haber vermesi üzerine Şahin balkonda beklemeye başladı.

Diş ağrısı bulunan torununu randevusuna getirdiğini belirten Ali Şahin, " Saat 19.40'ta randevumuz vardı. Bize burayı tarih ettiler. Bizde binayı girdik. Baktık heryer kapalı dışarı çıkmak istedik. Aşağıya indiğimizde kapı kapalıydı. Bizde esnaftan yardım istedik." dedi.

Şahin, gelini ve torunu ile birlikte 1 saat sonra gelen görevlinin kapıyı açması üzerine dışarı çıktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Şahin Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title