Haberler

Kocaeli Çarşı Izninden Dönen Askerlere Otobüste Saldırı

Çarşı izninden dönen askerlere otobüste saldırı (2)12 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİİzmit'te çarşı iznine çıkan 5 askeri otobüste tekme tokat döven A.G, O.Z, M.U, Z.G, U.G, M.G, A.K, E.G, M.K, K.B, H.U. ve M.K. Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

Çarşı izninden dönen askerlere otobüste saldırı (2)

12 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİİzmit'te çarşı iznine çıkan 5 askeri otobüste tekme tokat döven A.G, O.Z, M.U, Z.G, U.G, M.G, A.K, E.G, M.K, K.B, H.U. ve M.K. Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. Adliye önünde bekleyen yakınları basın mensupları ve jandarmaya tepki gösterdi. Zanlıların yakınları gazetecileri, "Vatan evlatları bunlar, vatan için hepsi canını verir" diyerek görüntü çekmemelerini istedi. Şüphelilerin yakınları ve jandarma arasında yaşanan arbede de bir jandarma subayı omzuna aldığı darbe nedeniyle yaralandı. Bir polis yaşanan arbede sırasında biber gazı sıktı. Zanlılar adliyeye doğru götürülürken yakınları, "Adamsınız" diye bağırarak, alkışladı. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi yaralanan subayı tedavisi için Kocaeli Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kocaeli Adliyesi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title