Haberler

KKTC'de son 24 saatte 442 Kovid-19 vakası görüldü

Güncelleme:

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) son 24 saatte 442 Kovid-19 vakası görülürken, toplam vaka sayısı 51 bin 36'ya yükseldi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) son 24 saatte 442 Kovid-19 vakası görülürken, toplam vaka sayısı 51 bin 36'ya yükseldi.

Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, son 24 saatte 28 bin 461 test yapılırken, 442 pozitif vakaya rastlandı, 4 kişi hayatını kaybetti ve 631 kişi taburcu edildi.

Yoğun bakımda 11 kişinin tedavisi devam ederken, toplam vaka sayısı 51 bin 36'ya yükseldi, 161 kişi virüs nedeniyle yaşamını yitirdi.

Öte yandan KKTC genelinde bugün 1847 Kovid-19 aşısı yapıldı.

Bakan Pilli'nin testi pozitif çıktı

KKTC Sağlık Bakanı Ali Pilli'nin Kovid-19 test sonucunun pozitif çıktığı belirtildi.

Boğaz ağrısı, hafif öksürük ve baş ağrısı semptomları göstermesinin ardından PCR testi yaptırdığını açıklayan Pilli, genel durumunun iyi olduğunu, şu anda evinde izole olduğunu aktardı.

Kıbrıs Rum kesiminde son 24 saatte yapılan 130 bin 466 test neticesinde de 2 bin 815 yeni vaka belirlendi ve 1 kişi de hayatını kaybetti.

Rum kesiminde, toplam vaka sayısı 238 bin 773'e, virüs kaynaklı ölüm sayısı ise 713'e yükseldi.

Kaynak: AA / Güncel

Koronavirüs PCR Testi Kıbrıs Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları bitiyor mu 2024? Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title