Haberler

Kızılay'dan Sel Mağdurlarına Yardım

Kızılay, İstanbul ve Güneydoğu'da Selden Zarar Gören Vatandaşlara Battaniye, Ocak, Yatak, Seyyar Mutfak Gibi Acil Yardım Malzemeleri Gönderdi.

Türk Kızılayı, sel sonrası oluşturulan kriz masası başkanlığında Beykoz, Ceylanpınar, Batman, Silopi, Diyarbakır, Kızkalesi ve Erdemli gibi selden zarar gören bölgelere kumanya, battaniye, ocak, yatak, seyyar mutfak gibi acil yardım malzemesi gönderdi.

Kızılay’dan yapılan yazılı açıklamada Güneydoğu Anadolu başta olmak üzere, selden zarar gören bölgelere yardım malzemeleri gönderildiğini açıkladı. Açıklamada, yardımların Kızılay’ın Afet Müdahale ve Yardımlar Bölümü’nde kurulan kriz masası başkanlığında Bölgesel ve Yerel Afet Müdahale-Lojistik merkezleri aracılığıyla İstanbul’un Beykoz, Mersin’in Erdemli, Diyarbakır’ın Çınar ve Bismil, Şırnak’ın Silopi ve Uludere, Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçeleriyle Elazığ ve Batman’daki afetzedelere gönderildiği belirtildi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title