Haberler

Kırşehir - MHP Lideri Bahçeli Kırşehir'de

MHP Lideri Bahçeli Kırşehir'de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli 7 Haziran seçimlerinde MHP'ye oylarıyla güç veren illere teşekkür ziyaretleri çerçevesinde bugün akşam saatlerinde Kırşehir'e geldi.

MHP Lideri Bahçeli Kırşehir'de

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli 7 Haziran seçimlerinde MHP'ye oylarıyla güç veren illere teşekkür ziyaretleri çerçevesinde bugün akşam saatlerinde Kırşehir'e geldi. Kırıkkale'deki programının ardından saat 17.00'da Kırşehir'e gelerek Gala Palas Otel'de parti teşkilatınca düzenlenen genişletilmiş il istişare toplantısına programa katılan Devlet Bahçeli, basına kapalı olarak ülke meseleleri hakkında görüş ve düşüncelerini paylaştı ve 7 Haziran seçimlerinde Kırşehirlilerin MHP'ye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Devlet Bahçeli'nin programına MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Genel Başkan Yardımcıları Şefkat Çetin, Celal Adan, Mahmut Karakaya, Emin Ayhan, Sadi Durmaz, Atilla Kaya ile MYK üyeleri, Kırşehir Milletvekili Cemil Yıldırım Türk ile bazı illerin milletvekilleri, gençlik ve kadın kolları yöneticileri de katıldı.Programın açılışında MHP İl başkanı Arif Ekici bir konuşma yaptı ve ardından basın mensupları dışarıya çıkartılarak toplantı basına kapalı olarak devam etti.

MHP Kırşehir'de 2007 ve 2011 seçimlerinde, yani 9 yıl yıl sonra 7 Haziran'da yapılan genel seçimlerde Kırşehir'den Prof.Dr. Cemil Türk'ü milletvekili olarak TBMM'ye yolladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Kırıkkale Kırşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title