Haberler

Kırgızistan Milli Güvenlik Devlet Komitesi Başkanı Kamçıbek Taşiyev, Kırgızistan Futbol Birliği Başkanı seçildi

Güncelleme:

Kırgızistan Futbol Birliği Olağanüstü Seçimli Genel Kurulunda tek aday olan Kırgızistan Milli Güvenlik Devlet Komitesi Başkanı Kamçıbek Taşiyev, delegelerin oy birliğiyle başkanlığa getirildi. Taşiyev, futbolun ülke imajının göstergesi haline geldiğini belirterek, futbol altyapı çalışmalarına odaklanacaklarını ve birlik beraberlik sağlayacaklarını söyledi.

Kırgızistan Bakanlar Kurulu Başkan Yardımcısı ve Kırgızistan Milli Güvenlik Devlet Komitesi Başkanı General Kamçıbek Taşiyev, Kırgızistan Futbol Birliği Başkanlığına seçildi.

Kırgızistan Futbol Birliği Olağanüstü Seçimli Genel Kurulunda tek aday olan Kırgızistan Milli Güvenlik Devlet Komitesi Başkanı Taşiyev, delegelerin oy birliğiyle başkanlığa getirildi.

Taşiyev, teşekkür konuşmasında, futbolun ülke imajının göstergesi haline geldiğini belirterek, "Asya ülkelerindeki futbol tecrübesini örnek alacağız. Futbol okulları ve stadyumlar kuracağız. Futbol altyapı çalışmaları asıl işim olacak. İlk olarak futbol camiasındaki birlik ve beraberliği sağlayacağım." dedi.

Kırgızistan Futbol Milli Takımı'nın Katar'da oynanan Asya Kupası'nda başarısız olmasının ardından Kırgızistan Futbol Birliği Başkanı ve İcra Komite üyeleri görevlerinden istifa etmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Kırgızistan Futbol Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title