Haberler

Kılıç: "İsteyen Her Öğrenci Yurtlarımızda Kalabilir"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Özel yurtlardan ayrılmak isteyen her öğrenci bizim yurtlarımıza gelip orada kalabilir” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Özel yurtlardan ayrılmak isteyen her öğrenci bizim yurtlarımıza gelip orada kalabilir" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, açılış ve temel atma törenleri için geldiği Bartın'da bir otelde spor camiası için düzenlenen kahvaltıya katıldı. Otel önünde karşılama törenine Bartın Valisi Ali Çınar, AK Parti Bartın Milletvekili Ali Tunç, İl Jandarma Komutanı Albay Alaattin Karsavuran, İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, Belediye Başkan adayı Seyfettin Kalay katıldı. Bakan Kılıç, daha sonra sporcularla bir süre sohbet etti. Konuşmasının ardından Bakan Kılıç'a Bartınspor ve Polisgücüspor formaları ve atkıları hediye edildi. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç daha sonra Bartın Valiliğini ziyaret etti.

Valilik çıkışı Bakan Kılıç'a özel yurtlarda kalan öğrencilerin devlet yurtlarına yerleştirileceğine dair soru soruldu. Bakan Kılıç burada yaptığı açıklamada, şunları söyledi: "Ben dün iki canlı yayına katıldım. Bu konuda dün ciddi açıklamalarım oldu. Hiçbir öğrenci kardeşimiz mağdur olmayacak. Kredi Yurtlar Kurumu bu konuda her şekilde hazırlıklıdır. Bize gelip misafir olmak isteyen, bizim yurtlarımızda kalmak isteyen, özel yurtlardan ayrılmak isteyen her öğrenci bizim yurtlarımıza gelip orada kalabilir. Başbakanımızın sözü açıktır. Hiçbir genç kardeşimiz üniversite öğrencimiz mağdur edilmeyecektir. Bunun için ne yapılması gerekiyorsa yapılacaktır."

Bakan Kılıç ve beraberindekiler daha sonra Ömertepesi'nde bulunan Gençlik Merkezinin açılışını yaptı. Gençlik Merkezini gezen Kılıç, eğitim gören sporcu ve kursiyerlerle sohbet etti. Bakan Kılıç, daha sonra Yüzme Havuzu ve Çok Amaçlı Spor Salonunun temel atma törenine katılarak öğrencilerle birlikte butona bastı. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Akif Çağatay Kılıç Ali Çınar Ak Parti Bartın Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title