Haberler

Keşan'da Bahçeli İçin 'Türkistan'a Hoş Geldiniz' Afişi

Güncelleme:

Trakya gezisi kapsamında Keşan'a gelecek olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için partinin ilçe teşkilatı tarafından özel afiş hazırlandı.

Trakya gezisi kapsamında bugün Edirne'nin Keşan İlçesi'ne gelecek olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için partinin ilçe teşkilatı tarafından şehrin girişinde bulunan billboardlara, 'Türk dünyasının büyük lideri Türkistan'a hoş geldiniz' afişi asıldı.

"RÜŞVET" GÖNDERMELİ AFİŞLER

MHP Keşan İlçe Teşkilatı'nca hazırlatılan 2 afişten birinde üzerinde Kurtuluş Savaşı'na katılan askerler ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın gemi ile içinde dolarlar bulunan ayakkabı kutusuyla birlikte fotoğrafı, 'İstiklal Harbi mi? İstikbal harbi mi?' ve Hz. Muhammed'in 'Devlet malında hırka aşıran, savaşta ölse bile şehit olmaz' sözü bulunurken, diğerinde Devlet Bahçeli'nin fotoğrafıyla 'Türk dünyasının büyük lideri Türkistan'a hoş geldiniz' yazısı yer aldı.

BU AKŞAM BAHÇELİ, KEŞAN'DA OLACAK

MHP Keşan İlçe Başkanı Doğuş Şimşek, "Ben Türk'üm diyemeyen milli kimlik bunalımına düşmüş bir Başbakan'a inat göğsünü yırtarcasına 'Ben Türk'üm ve Türk milliyetçisiyim' diyen Sayın Genel Başkanımıza 'Türkistan'a hoş geldiniz' diyoruz. Bilindiği üzere Türk milliyetçiliğini ayaklarının altına aldığını söyleyen ve bununla övünen Başbakan'ın Keşan ziyareti sırasında kendisine 'Hoş geldiniz' dediğimiz afişlerimiz kimliği belirsiz kişilerce Türk bayrağı ve Atatürk kullanılarak örtülmüştür. Bugün Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin katılımı ile gerçekleştireceğimiz ve Milliyetçi Hareket'in Keşan'daki iktidarının müjdeleyicisi olan seçim koordinasyon merkezi açılışımız öncesinde milletimiz ve devletimizin düşürüldüğü bu umutsuzluğa inat 'Ne mutlu Türk'üm diyene' ve Sayın Genel Başkanımıza da 'Türkistan'a hoş geldiniz' diyoruz" dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, 30 Mart yerel seçimleri için çıktığı Trakya gezisi kapsamında, bugün saat 18.30'da Keşan'a gelecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Trakya Bölgesi Devlet Bahçeli Politika Güncel Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

title