Haberler

Kenan Sofuoğlu Destek Bekliyor

Milli motosikletçi Kenan Sofoğlu, altıncı dünya şampiyonluğu için www.kenanlatamgaz.com adresinden Türk halkının desteklerini bekliyor.

Milli motosikletçi Kenan Sofoğlu, altıncı dünya şampiyonluğu için www.kenanlatamgaz.com adresinden Türk halkının desteklerini bekliyor. Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, altıncı dünya şampiyonluğu için destek bekliyor. Geçtiğimiz sezon beşinci dünya şampiyonluğunu Türkiye'ye kazandıran Kenan Sofuoğlu, bu sezon yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle Dünya Supersport Şampiyonası'nda ilk iki yarışı kaçıracak. Bu zorlu başlangıca rağmen tüm konsantrasyonu ile Nisan ayındaki İspanya yarışı hazırlıklarına devam eden Red Bull sporcusu Kenan Sofuoğlu, altıncı şampiyonluğu yolunda www.kenanlatamgaz.com adresinden Türk halkının desteklerini bekliyor. Takipçileri, yazdıkları mesajlarla Sofuoğlu'nu yalnız bırakmazken, en başarılı destek mesajını yazanlar arasından 8 kişi, Sofuoğlu'nu Avrupa'daki dört yarışından birinde izleme şansı yakalayacak. Katılımcılar ayrıca sürpriz hediyeler de kazanacak.

Kariyerinin 15. sezonuna giren Red Bull sporcusu Kenan Sofuoğlu, bugüne kadar beş Dünya Şampiyonluğu elde ederek kategorisinin yaşayan efsaneleri arasına girmeyi başarmıştı. Sofuoğlu'na destek vermek amacıyla, #KenanlaTamGaz etiketiyle sosyal medyada mesajlarını paylaşan kişiler arasından seçilecek sekiz kişi, Kenan Sofuoğlu'nu canlı izleyecek. Kenan Sofuoğlu'nun da içinde bulunduğu jürinin seçeceği en başarılı destek mesajına imza atan sekiz kişi, Kenan Sofuoğlu'nu Avrupa'daki dört yarışından birinde tribünde yer alacak.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kenan Sofuoğlu İspanya Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 6 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Sivas'ta seçimler tekrarlanacak mı? 31 Mart yerel seçimlerine zaman tekrarlanacak, neden? Her gün ceviz yersen ne olur? Cevizin faydaları nelerdir? 31 MART YEREL SEÇİMLERİ TEKRARLANACAK MI? Hangi illerde ve ilçelerde seçim tekrarlanacak? Kurban Bayramına kaç gün kaldı? 2024 Kurban Bayramı tatili ne zaman, kaç gün?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title