Haberler

Kazan Çocuklar İki Bayramı Birden Yaşadı

Çocuklar iki bayramı birden yaşadı ANKARA'nın Kazan İlçesi'nde İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri, 500 çam fidanını toprakla buluştururken, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle sevinçlerini ikiye katladılar.

Çocuklar iki bayramı birden yaşadı

ANKARA'nın Kazan İlçesi'nde İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri, 500 çam fidanını toprakla buluştururken, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle sevinçlerini ikiye katladılar.

Karatepe mevki olarak adlandırılan ve çocukların fidan dikme şenliğine Kaymakam Murat Duru, Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Yazıcı, Abidin Arıkök ve öğretmenler katıldı. 'Her fidan bir insan' kampanyası ile çocuklar arkadaşlarıyla birlikte fidanları toprakla buluşturdu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bayram sevinçlerini iki güne çıkartan çocuklar, ilk gün fidan dikerek, ikinci gün de okulda çeşitli eğlencelerle bayramı kutladılar.

Her fidana kendi isimlerini veren çocuklar, daha sonra sulamak için geleceklerini belirttiler. Fidanlar toprakla buluştuktan sonra kar yaşığı başladı, çocuklar da servislerle okullarara taşındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

23 Nisan Kazan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title