Haberler

Kayseri-Mhp Lideri Bahçeli´Ye Kayseri'de Coşkulu Karşılama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türklük Anıtı'nda MHP Merhum Genel Başkanlarından Alpaslan Türkeş'in Anıtı Önünde Hatıra Fotoğrafı Çektirdikten Sonra Kayseri'ye Hareket Etti. MHP İl Binası Önünde 'devletin Başına Devlet Gelecek' Sloganıyla Karşılanan Bahçeli, 4'üncü Kattaki İl Başkanlığı Odasına Geçerek Parti Yöneticileriyle Tanıştı. Bahçeli İl Başkanı Süleyman Korkmaz'dan Bili Aldıktan Sonra Gazetecilerin Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın Geçen Pazar Günü Kayseri'de Erciyes Dağı'ndaki Kurultayları Kastederek "bazılarının Nara Attığı Yerlerde Biz Temel Atıyoruz" Sözlerinin Hatırlatması Üzerine, Bu Soruya Cevap Vermek İstemediğini Belirterek "yorum Yok" Dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türklük Anıtı'nda MHP merhum genel başkanlarından Alpaslan Türkeş'in anıtı önünde hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Kayseri'ye hareket etti. MHP İl binası önünde 'Devletin başına Devlet gelecek' sloganıyla karşılanan Bahçeli, 4'üncü kattaki il başkanlığı odasına geçerek parti yöneticileriyle tanıştı. Bahçeli İl Başkanı Süleyman Korkmaz'dan bili aldıktan sonra gazetecilerin Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın geçen pazar günü Kayseri'de Erciyes Dağı'ndaki kurultayları kastederek "Bazılarının nara attığı yerlerde biz temel atıyoruz" sözlerinin hatırlatması üzerine, bu soruya cevap vermek istemediğini belirterek "Yorum yok" dedi.

Bahçeli, AK Parti'den istifa eden milletvekili Murat Başeskioğlu'nun durumunu soran bir başka gazeteciye ise "Bu olay onların iç meselesidir. Bizim bu konuda yorum yapmamız, konuşmamız siyasi etikle bağdaşmaz" yanıtını verdi. Bahçeli'yi, partililerle yaptığı görüşmenin ardından Ankara'ya hareket etti.

GÖRÜNTÜLER GEÇİLECEK

Haber-Kamera: KAYSERİ DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title