Haberler

Kaymakam Yaman ve Başkan Bakıcı Gazi ve Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman ve Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Diyarbakır’da gazi olan Astsubay Üstçavuş Türkay Baltacı’nın ve Bingöl Çaydere’de teröristlerle girilen bir çatışma sonucu şehit olan Vahit Elmas’ın ailelerini ziyaret etti.

Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman ve Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Diyarbakır'da gazi olan Astsubay Üstçavuş Türkay Baltacı'nın ve Bingöl Çaydere'de teröristlerle girilen bir çatışma sonucu şehit olan Vahit Elmas'ın ailelerini ziyaret etti.

Kaymakam Hasan Yaman ve Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın gazi Astsubay Üstçavuş Türkay Baltacı'nın ailesine gerçekleştirdikleri ziyarette kendilerine Garnizon Komutanı Yüzbaşı Murat Günhan, İlçe Jandarma Komutanı Süleyman Can ve İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner'de eşlik etti. Aile ile bir süre sohbet eden ve gazinin durumu hakkında bilgi alan Kaymakam Yaman ve Başkan Bakıcı yaralı Astsubay ile telefonda görüşerek, kendisine geçmiş olsun dileklerini ilettiler ve dualarının her zaman vatan için görev yapan askerler ile birlikte olduğunu belirtti. Yaralı Astsubay'ın sağlık durumunun iyiye gittiğini öğrenildi.

Gazi ailesinin ziyaretinin ardından Kaymakam Yaman, Başkan Bakıcı ve beraberindekiler Akpınar Mahallesi'nde ikamet eden Şehit Vahit Elmas'ın ailesini ziyaret etti. Burada şehit ailesi ile bir süre sohbet eden Kaymakam Yaman, Başkan Bakıcı ve beraberindekiler aileye her zaman yanlarında olduklarını belirterek "Rabbim; şehitlerimizden razı olsun, sizlere de sabır versin" dediler. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatih Bakıcı Hasan Yaman Diyarbakır Bozüyük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman?
title